Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legfeljebb milyen idős pasival csinálnátok az alábbiakat? És hány évesek vagytok?
- randizás, párkapcsolat
- barátság extrákkal
- alkalmi kaland
- rendes barátság
Barátság extrákba és alkalmi kalandokba soha nem bonyolódtam, és soha nem is fogok. Szimpla barátságban bárkivel benne lennék, ha az illető normális. Randikról annyit, hogy nem megyek el randizni egy olyannal, aki alapból nem jön be. Egyszer már megjártam, többször nem esek bele ugyanabba a hibába. Párkapcsolatot pedig csak olyannal kezdenék, akihez vonzódom, és ez viszonzott, akit egyre jobban megismerek és megszeretek.
19/L
1) 19 (de az tényleg nagyon max)
2)-
3)-
4) nem kortól függ, de közelebbi barátságoz valószínűleg korombelivel tudnék kialakítani, akár lányról, akár fiúról van szó
16l
En barkivel tudnek baratkozni, a kor nem szamit.
Alkalmi kalandokra nem vagyok egyaltalan.
Baratsag extrakkal(?) pedig mar nem lenne baratsag.
Parkapcsolat pedig nem tudom. Sosem tudtam elkepzelni, hogy egy joval idosebb ferfivel legyek egyutt, termeszetesen nem itelem el azokat, akik ugy valasztottak, es ki tudja, lehet idovel pont egy 10 evvel idosebb ferfibe fogok belezugni, nem tudhatom :) De jelen pillanatban nem ugy gondolkodok.
Az iphoneXemmel bármikor lennek barat extraval aaaaah
No de komolyan...kis fiatalka vagy es mar ezen jar az eszed igy a mentalitas atjött...a media es a rohadek internet beloled is prostit nevelt...egyenlore elmeleti aztan jon a gyakorlat
Randizás, párkapcsolat: max.24-25 (2 éve van párom,ő 23)
Barátság extrákkal: -, nincs rá igényem
Alkalmi kaland: -, szintén nem tartok rá igényt
Rendes barátság: kortól,és nemtől függetlenül,bár a legtöbb barátom 25 alatti. Kettő van aki idősebb: egy 28, meg egy 32 éves.
Lassan 21 éves lány.
- randizás, párkapcsolat
28 - 40 kozott
- barátság extrákkal
ezt nem tudom elkepzelni ilyet nem szeretnek
- alkalmi kaland
28 - 30
- rendes barátság
0 - 100 eves korig
25/L
Hmm a barátságot bármilyen korúval a többit nem, mert nem vagyok meleg :'D
18/f
Max. 19
Senkivel
Senkivel
15 és 25 között leginkább.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!