Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BTSA.R.M.Y kérdése:
Ázsiai srácot szeretnék mint a barátom. Írnátok nekem ilyen oldalakat? Vagy akár itt is írhattok srácok. ;)
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 19:35
2/18 anonim válasza:
Ez vicc . 19 f voak . De nem fogok neked írni az tuti . Ááám . 😉
4/18 anonim válasza:
Még egy Bts mániás 13 éves kislány hurrá
5/18 anonim válasza:
Ide csak ázsiai fiúk járnak fel. Jeasus.
7/18 anonim válasza:
Hát a tüszeszszálkány.hun
8/18 anonim válasza:
BTSARMY névvel nagyon valószínű, hogy találsz :"DDDDD Ha ázsiai lennék úgy menekülnék az ilyenek elől, hogy az életben nem találnának meg :DDD És persze ők is így vannak vele :D
9/18 anonim válasza:
Na és pontosan ez az, ami miatt sokan lenézik az ARMYkat. Komolyan, néha már én kezdem szégyellni, hogy ennek a fandomnak a tagja vagyok... (tisztelet persze a kivételnek, akikből hál' isten még akadnak)
10/18 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a barinőm nevében is, aki nem bírt a vérével, és mindenképp ki akart írni ezt mert imádja az ázsiaiakat. Majmolja őket. (minden K-POP bandát ismer, minden nevet tud, életkort születési dátumot, hogy hol született az illető, mi az eredeti neve stb...) Cseppet beteges.
Szóval bocsika mindenkitől.
BTS A.R.M.Y.
(real name: Anna)
2017. nov. 13. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!