Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok rólam?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok rólam? Elsősorban fiúk válaszát várnám.

Figyelt kérdés

Tudom a kérdést elég hülyén tettem fel, de nem ez számít. Na akkor külsőleg így nézek ki: szőkés-barna haj, barna szem és nagyon alacsony vagyok azaz 156cm, 42kg-os és szeplős vagyok. Belsőleg (azon kívűl hogy van egy tüdőm, egy szivem nomeg vesém is van) kedves vagyok (mongyuk ezzel vannak olyanok akik tudnának vitatkozni..) humoros vagyok, őszinte (néha talán túlságosan is, de nem vagyok érzéketlen), nagyszályú vagyok valamilyen szinten (azaz ha nekem vagy a barátnőimnek beszól valaki akkor azt nem fogom annyiban hagyni...). Szeretem a rap-et azaz Eminem-et és Ak26-ot. Ennél több infót nem tudtam magamról leírni, remélem ennyiből meg tudjátok állapítani naggyából milyen ember vagyok. A válaszaitokat előre is köszönöm.

14/L

#fiú #lány #tini #milyenvagyok
2017. nov. 10. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:

Kezdek kételkedni a tudásodban, ha mindent tudsz, miért kellett a puska? Hohóóóó okos vagyok :3

A füzet nem vezetése nem bűn, egyetlen egy bűn létezik a világon, azt pedig alkoholmentes "sör"nek hívják.

Mivel nagyra voltál a 2 egyeseddel, holnap csak azért is benyelek 3-at, muszáj győznöm, más már nem maradt nekem, se anyagom, se diktatórikus államom, már csak a győzelem maradt :(((

ÉS HA TÖKÉLETES LENNÉL ADNÁL XFAKTOFETAMINT (milyen kreatív vagyok wazze :l)

2017. nov. 13. 21:49
 52/71 anonim ***** válasza:
Pff, ne hidd magad ilyen okosnak...puskázni is csak puszta jóindulatból puskáztam. Gondoltam had legyen már a tanárnak egy jó napja, amikor elveheti valaki dogáját. Az alkoholmentes sör nem is sör. Fhú, erről eszembe jutott, amikor 0,5 literes sör helyett 0,4 literest vettünk Vidmannel...még visszagondolni is fáj erre :'( Ohh, nem fog menni, én egyes szerzésben verhetetlen vagyok. Szóval sajnálom, ellenem nem tudsz nyerni :( Viszont ha nagyon akarod, odaadom az egyik diktatórikus államom, azt, amelyik épp hanyatlóban van. Ehh, most, hogy mondod tényleg nem vagyok tökéletes...hiányzik belőlem a hiba :"(
2017. nov. 13. 22:03
 53/71 anonim ***** válasza:

Nem hiszem magam annak, tudom, hogy az vagyok. B)

Mondjuk rendes Tőled, hogy így kedveskedsz a tanárnak, bár szerintem nem érdemlik meg, nem hagyják a diákokat nyugodtan aludni. >.<

Szívesen foglalkoznék hanyatló birodalmad felépítésével és szörnyű uralmad utáni újjáépítésével és a kommunizmustól való megszabadításától, de sajnos most fontosabb dolgok foglalkoztatnak... még 16 nap van hátra a Vikingek 5. évadának premierepizódjáig, ÉS NEM TUDOM MI KÖVETKEZIK MERT ISZONYAT JÓ VÉGE LETT A 4.-NEK WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ >-<

Huh... a 0,4-esért azért részvétem, nem lehetett könnyű feldolgozni :/ Itt 1g-ből csípnek le 0,4-eket az Xfaktoros jóságból, remélem Te nem ilyen tolvaj díler vagy :/ :DDD

Na most megyek Puskás Petivel álmodni. Good night ^^

==ennyire még nem lett kérdés kisajátítva gyakorin :DDD terület elfoglalva B)==

2017. nov. 13. 23:02
 54/71 anonim ***** válasza:

Engem hagy aludni a tanár, mivel ilyen jó vagyok hozzá. Van egy ilyen kimondatlan megállapodásunk, hogy ha feldobom a napját azzal, hogy okot adok arra, hogy egyest adjon, akkor cserébe aludhatok egész órán.

Vikingek? Már annyian ajánlották nekem ezt a sorozatot, hogy még a végén megnézem :D

Nagyon nehéz volt feldolgozni, majdnem beleroskadtam :(

Én? Tolvaj? Még a feltételezés is felháborít! Én vagyok a világ legbecsületesebb dílere.

Én Alexxel álmodtam, meg Gigivel :3 Am így utólag neked is gúd nájt :D

--Jah-ja, ez már a mi kérdésünk, meghódítottuk, aki innentől rajtunk kívül választ akar ide írni, annak 69 Ft adót kell fizetnie.--

2017. nov. 14. 16:14
 55/71 anonim ***** válasza:

Ohh de jól megy Neked, az enyém csak bevágja az egyest, mosolyog egy huncutot, de aludni nem hagy a világért sem. :DDD Ma csak egyszer tudtam boldoggá tenni 1 egyessel 3 helyett :/ Utána valahogy nem volt kedvem hozzá :/ :D

Hajrá, nézd csak :3 Világ legjobb sorozata :3

Ne háborogjál a feltételezésért, a mai világban nem lehet tudni ki a jó ember és ki nem :/ Gyerekkori ismerősömről is azt hittem jó gyerek lett belőle tini korára, erre kiderült, hogy Justin Beibert hallgat :ooo Látod senki sem megbízható rajtam kívül :((( Van kölcsön 50ezred?

Összeshippelted őket álmodban? :3 Én végül sajnos nem álmodtam Petivel, gondolom megtudta, hogy a cuccára pályázok és nem akart együtt álmodni :'(((

==Mármint 69-et Neked, én nem vagyok ilyen perverz állat >.< Én 666 Ft-ot követelek meg az ide való kommentelésért, kérdező kedvezményes áron csak egy öccázasé' is írhat, megengedem neki.==

2017. nov. 14. 17:11
 56/71 anonim ***** válasza:

Ehh mégis sikerült legyőznöd :( Nem kaptam ma egyest :'( Elismerem győzelmed, és meghunyászkodok nagyságod előtt :"(

Jobb, mint az american horror story vagy az így jártam anyátokkal? :o

Neee, Justin Biebert? Így már megértem, ekkora csalódás után én sem lennék képes megbízni az emberekben :c Senki nem megbízható rajtad kívül? Még én se? :(

Van 50.000-em, de nem kölcsönbe. :p

Nem én shippeltem őket össze, hanem az álmomban megjelentek a kecskéid, és ők. Jó kecskéid vannak.

Miért nem vettél föl egy "Én nem lopok Puskás Petitől anyagot" feliratú pólót? Az tuti bevált volna, nem sejtett volna semmit, és gyönyörű Petis álmaid lehettek volna :/ (#szóismétlés)

--chh én sem vagyok perverz állat :c De amúgy a 666 csábítóbb ajánlat, szóval én is annyit kérek, de én csak 69 Ft kedvezményt adok a kérdezőnek. Nem vagyok perverz állat. :c--

2017. nov. 14. 17:39
 57/71 anonim ***** válasza:

Yasssss :333 Eddig ideges voltam miatta, mert nem volt jogos az indok amiért kaptam, de most vidám lettem. :DDD Térdre alattvaló!!! ><

Hááááát, talán az AHS első évada vetekszik vele :P De inkább a Vikingeket választom :33 Az AHS-t csak Tate vitte, ebben az összes karakter király, amelyik meg idegesítő az elpatkol... legtöbbször ><

Te nem tudom, hogy az vagy-e... :/ Látod nem adod ide azt az 50-et, pedig tele vagy pénzzel a kábsziüzlet miatt, mi meg már azért jóideje ismerjük egymást, tesók is lehetnénk, erre ezt csinálod velem... :'((

Tudom, hogy jók, én neveltem őket B)

Azért nem vettem fÖl (falusi vagy? :D), mert még egy pólóra sem volt pénzem :'((( Volna volna volna, egyes, leülhetsz.

==Chhh dehogynem, lebuktattad Magad :/ Miért nem lehet mindenki ártatlan és békés lelkű és mindentudó mint én... nem értem... ÉS MIT COPYZOD A TARIFÁIMAT MIIIII??? Készülj a copyrightra!!!==

2017. nov. 14. 18:28
 58/71 anonim ***** válasza:

Mert mire kaptad az egyest? Amúgy hahh, nem vagyok az alattvalód, most adtál a sok volnára egy egyest, szóval egálban vagyunk :p

Mondjuk az AHS 4. évadjánál tartok, és nagyon unom. Tate a legjobb :3 Rohadt jó színész, de a 4. évadban még ő sem igazán tetszik. Az idegesítő karakterek kinyiffannak? :o máris szimpatikus a sorozat :D

Ehh, igazad van, ez a pár nap chatelés egy kérdés alatt nagyon összehozott minket, még le is igáztuk a kérdést, és szinte mindent tudunk már egymásról, nem is értem hogy lehetek ilyen gonosz...félek, hogy Justin Bieber jegyekre akarod költeni :(

Jó nevelésben részesültek, még kis kerek csokikat is adtak nekem :3

Nem vagyok falusi, nem tudom miért úgy írtam :D Amúgy ha akarod adok neked pólót :c

--De én ártatlan vagyok, mint a ma született kecske :( És amúgy meg te nem vagy mindentudó,összekevered magadat velem. NEM ADHATSZ NEKEM COPYRIGHTOT, MERT TŐLEM FÜGG, HOGY KAPSZ -E PÉNZT VAGY NEM MUHAHAHA--

2017. nov. 14. 18:49
 59/71 anonim ***** válasza:

Nem tudom igazából, én csak úgy léteztem gyakorlaton, csinálom az órai munkát, erre odajön hozzám a tanár mindenféle kínai fogalmakat kérdezve, én meg néztem rá, hogy "mianyádvan?", de közben már láttam a sorsom váteszi szemeimmel :D

Persze, most adtam egyest, ezzel is szimbolizálva az alsóbbrendűséged. B)

Hah, sokáig bírtad :DD Én a 3.-nál abbahagytam, utána pár részt néztem a többi évadból, de mehhhh >< :D Popcornos sorozat lett :D

Jajaaaa, csak úgy puff, végük, a szereplők meg persze majdnem mind úgy néznek ki mint valami istenek/istennők, szóval csúnya pofákat sem kell lesni :D

Szerintem simán lelkitársak vagyunk, össze kéne kötni a bankszámlánkat, na akkor adsz 25-öt? Ha már közös kassza van... <3

Kicsit fura volt, hogy a kecskeguanoról juttattad eszembe, hogy van csokim, de finom volt, szóval köszi :DD Neeeeem dehogy Beiber, csak az Ed Sheeran :"DDDD Na jó, legyünk a jóízlés határain belül... Dethklok koncert? ^^

Ha már adsz pólót az valami zenés legyen :/ Babymetal, Bye Alex, Mr Busta, vagy ilyesmi színvonalas banda/előadó, ami sokat ad hozzá a zenei világ fejlődéséhez.

eztfájtleírni

==A ma született kecskék lelkét egy pentagram közepén üzletelem el az ördöggel XFAKTOKAIN-ra (gyaaa egyre kreatívabb wokkk)

De ha beperellek copyért, akkor tőlem függ, hogy kapok e pénzt :3 Látod okos vagyok :33==

2017. nov. 14. 19:09
 60/71 anonim ***** válasza:

Úgy kell neked, minek mentél be? :D

Tök mindegy mit akartál szimbolizálni a dologgal, a lényeg az, hogy megváltottál vele az alsóbbrendűségtől :3

Igazából a 3. évadig még tetszett, de ez a 4. valami kegyetlenül lapos.

Húha, vannak benne helyes srácok? Egyre jobban tetszik a sorozat :D

Pff, összeköthetjük a bankszámláinkat, ha majd a tiéden is lesz valami :P

Te csokit ettél, és nem adtál nekem?! Jó, kész, vége, ugrott a 25 ezred :(

Nem ismerem a Dethklokot, de most hallgatom az egyik számukat, és nem rossz...bár nekem ez már a túl hörgős kategória :D

Huhh, nekem meg fájt elolvasni :D

--De az én lelkemet nem tudod elüzletelni, mert nincs :/ (Uhh, túlcsordult bennem a kreativitásod) Ne hidd magad okosnak, tőlem úgyis több pénzt kaphatnál :p--

2017. nov. 14. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!