Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haveri petting? Belemenjek?
Sziasztok
Van egy nagyon jo fiu baratom mar 4 eve ismerjuk egymast neha neha megtetszettem neki de semmi nem volt... viszont egy ideje mar eleg kanos a srac (ahogy ez sztem 15-16 eves korban szokott lenni) es csomoszor van h kuldok neki kepet es irja h este is azokat nezte meg lementi oket stb... aztan egy ideje mondja h milenne ha csak egy kis baratsag extrakkalba belemennenk.. gondoltam viccel meg minden es mondtam h “hat hogyne “ es o full komolyan vette estenkent mindig ir h milyen kanos stb.. jo 15 eves lanykent ( szuz!! Es nem is tervezem elvesziteni jo ideig ugyh ezert ne kotekedjetek pls) enis vagyom ra h valaki torodjon vlm ugy.. viszont nemtudom mit ert barati petting alatt. Szerintetek? Ti belemennetek ebbe vagy nem?
Valószínű az érti hogy te bekapod nekei és spriccol egy nagyot a szádba
Miért is akarnán belenni?
Hogy kihasználjon?
Na az első két válaszoló aztán baromi érett.
Csak olyasmibe menj bele amit te is szeretnél.
De önamgában ha kölcsönösen jól érzitek magatokat ebben az még nem kihasználás, viszont tudni kell helyén kezelni a dolgot.
De csak azért mert ő szeretné, ne menj bele hacsak nem érzel te is így.
Mi fiúk nagyon élveznénk az ilyet:D ha én lennék az akkor biztos nem használnám ki a lányt, és ha élvezte és én is élveztem akkor küzdenék azért, hogy legyen még ilyen :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!