Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok nektek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek bejönnek a rocker, metálos lányok? 18/L

Figyelt kérdés

2017. nov. 4. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvan csak akkor, ha csipkes cuccokat hordasz, nyakorvet (vagy mit) es sovany vagy. Egyebkent felnott korban majd egyre tobben beledkotnek, hogy nem vagy noies :D rajtam is meglatszik, hogy metalt hallgatok javareszt, ez inkabb taszitja a legtobb embert. Nem értem, miert kell a rockereket igenytelennek nevezni, ez is valami szhar sztereotipia. Alig lattam valoban igenytelen rockert eletemben, pedig nem egy koncira mentem el, ahol sokan voltak. Meg ez a nem furdik duma... komolyan, szerintem neha egy pawa igenytelenebb, mint a szep hosszu haju metalosok, legtobb nagyon is figyel a hajara! Borkabatot meg fekete holmikat a tumblrnek meg instaszarnak hala egyre tobb lanyka hord meg chokert (pedig azt tudjuk kik viseltek es miert), kb divatos leszel lassan metaloskent. .. (ez szerintem bem pozitívum mondjuk).

Ne foglalkozz a kis nyomikkal, akik fikaznak! Don't give a fuck!

2017. nov. 5. 07:59
 12/17 tcsehi ***** válasza:
Igen, mert rocker vagyok, de felénk alig van ilyen lány :(
2017. nov. 5. 09:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Attol fugg milyenek...

18f

2017. nov. 6. 21:46
 14/17 anonim válasza:

Persze, hogy bejön.

Ha van kedved dumálni akkor írj nyugodtan.

2017. nov. 9. 01:00
 15/17 anonim válasza:

Ha beöltözöl rockernek/metálosnak csak azért hogy tetsz pár fiúnak akkor nem.

De viszont ha nem divatból szeretnél, hanem tényleg átérzed ezt az életsílust és gondolkodásmódot akkor igen.

Lényeg az hogy add magad és ne játszd meg magad hogy másoknak megfelelj.

13/f

2017. nov. 14. 21:08
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Visszataszítóak...
2017. nov. 16. 22:33
 17/17 anonim válasza:

Szerintem visszataszítóak ,szóval nem.

16/f

2018. dec. 2. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!