Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek 16 éves, jól kinéző,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek 16 éves, jól kinéző, normális, intelligens, SZŰZ fiúk?

Figyelt kérdés
Tehát vannak-e olyan fiúk, akik 16 év körüliek és szüzek, nem jönnek össze bárkivel, nem cigiznek, nem piálnak, valamint értelmesek és még jól is néznek ki, okosak, intelligensek, valamint magabiztosak?

2017. nov. 3. 19:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igen, verjed légyszi :D :D

Minden féle lány, bár inkább az előbbi :D Az utóbbiakból (sajnos) nem ismerek sokat. Sőtt, nem is ismerek. Pedig én lennék a legboldogabb, de hát ez van :D :P

2017. nov. 3. 22:06
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Megvolt

Hát ha te kispi.csák szavára adsz akkor legyél boldog :D

Annyit érsz vele mintha anyukád mondaná,hogy milyen szép fiatal ember lett belőled :D

Ha már annyian mondták,akkor miért itt írogatsz egy ismerkedős féle kérdéshez és nem fűzögeted őket? :D

2017. nov. 3. 22:09
 13/20 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem ismerkedős kérdés :D Az így hangzott volna: "Ismerkednék 16 éves, jól kinéző, normális, intelligens, SZŰZ fiúkkal" Na akkor nem írtam volna valószínűleg :D Egy kérdés volt, amire válaszoltam, aztán jöttél kötekedni. Miért nem húzol el az ... (nem akarok bannt :D) De, ha itt vagy, (és ez egy "társkereső kérdés"), akkor valószínűleg te ismerekedni jöttél :D Gratulálok, itt max kvákat, vagy kiéhezett 40-es pasikat fogsz találni, megsúgom nkd ;) :D Erre a célra ott a Tinder, ott még egy jó egyéjszakás is összejöhet ;) :D
2017. nov. 3. 22:15
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

Örülök,hogy érted amit írok neked :D

Ismerkedős féle

Szerintem annyira nem abnormális a kérdező sem,hogy ne tudja azt,hogy egész magyarországon ne lenne egy olyan fiú akit leírt és szerintem teljesen tisztában volt vele,hogy majd írni is fognak neki és reménykedett hátha talál köztük jót.

Nem,nem ismerkedni jöttem ide,hanem a "Jól kinéző" részre kaptam fel a fejem,azért is említettem meg,hogy a kérdező egy felszínes kiscsaj :D

2017. nov. 3. 22:35
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk egy felszínes "kiscsajjal" én sem jönnék össze, max 1-2 menetet mennék velük :D Arra tökéletesek :D :D ;) :D :D
2017. nov. 3. 22:43
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Akkor hajrá :D
2017. nov. 3. 22:51
 17/20 anonim ***** válasza:
2017. nov. 3. 23:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Ugyan még 15 vagyok, de hamarosan 16, nem iszom, nem dohányzom, párkapcsolatom sem volt még :D. Sokak szerint helyes vagyok, az egy gondom a magasságommal van, 165cm vagyok.
2017. nov. 4. 09:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Léteznek ilyen fiúk, igen. Viszont ők a hasonló tulajdonságokkal rendelkező lányokat keresik ;) F
2017. nov. 4. 09:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Amúgy ez egy korábbi kérdés másik változata:D

Ja és léteznek, csak kevés

2017. nov. 4. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!