Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek 16 éves, jól kinéző, normális, intelligens, SZŰZ fiúk?
Igen, verjed légyszi :D :D
Minden féle lány, bár inkább az előbbi :D Az utóbbiakból (sajnos) nem ismerek sokat. Sőtt, nem is ismerek. Pedig én lennék a legboldogabb, de hát ez van :D :P
Megvolt
Hát ha te kispi.csák szavára adsz akkor legyél boldog :D
Annyit érsz vele mintha anyukád mondaná,hogy milyen szép fiatal ember lett belőled :D
Ha már annyian mondták,akkor miért itt írogatsz egy ismerkedős féle kérdéshez és nem fűzögeted őket? :D
Örülök,hogy érted amit írok neked :D
Ismerkedős féle
Szerintem annyira nem abnormális a kérdező sem,hogy ne tudja azt,hogy egész magyarországon ne lenne egy olyan fiú akit leírt és szerintem teljesen tisztában volt vele,hogy majd írni is fognak neki és reménykedett hátha talál köztük jót.
Nem,nem ismerkedni jöttem ide,hanem a "Jól kinéző" részre kaptam fel a fejem,azért is említettem meg,hogy a kérdező egy felszínes kiscsaj :D
Amúgy ez egy korábbi kérdés másik változata:D
Ja és léteznek, csak kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!