Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keres, ha érdeklem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keres, ha érdeklem?

Figyelt kérdés

Tegnap kicsit megrekedt a beszélgetésünk a sráccal akivel mostanában beszélgetünk.

Nem volt túl jó kedvem, ezért az utolsó mondatára nem írtam vissza semmit (de lényegébeen, nem is volt nagyon mit válaszolni rá).

Aztán azóta nem nagyon beszéltünk. Szerintetek, ha érdeklem keresni fog? Vagy ha nem keres akkor hagyjam?

Eddig kölcsönösen kerestük egymást, buliban ismerkedtünk meg, de azóta még nem találkoztunk, felhozta, hogy taalálkozhatunk, de sajnos nekem nem volt jó az időpont.

Szóval, szerintetek? Várjam meg míg keres?

2017. nov. 3. 09:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Este beszéltünk utoljára*
2017. nov. 3. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Várd meg míg keres. Ha érdekled tuti hogy fog írni. Ha meg nem, akkor sem kell hagyni. Írj neki mindig vissza valamit. Meg írj rá minden nap, és beszélgessetek.
2017. nov. 3. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
A 2-es leírt szerintem mindent, ami fontos. Énis ugyanezt javaslom. 16/F írj privátot, ha kell valami tanács.
2017. nov. 3. 16:44
 4/4 Stage81 válasza:
Persze, írj rá. A feleségem is rám írt ezelőtt 15 éve, nagyon jól esett. Nem úgy éreztem ,hogy csak én akarok tőle valamit.
2017. nov. 4. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!