Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti mennyire tartjátok magatokat helyesnek/szépnek/vonzónak? 10/?
Kíváncsi vagyok a magatokról alkotott véleményetekre. Tízes skálán hányasra értékelnétek magatokat? Vagy ha nem tízes skálán akkor úgy általában milyennek: szépnek, jóképűnek, csúnyának, átlagosnak gondoljátok magatokat? És ez mennyiben alapul a külvilági visszajelzéseken?
Személy szerint én csúnyának tartom magamat nagyon, 10/2-re vagy talán 10/3-ra értékelném magamat. A családom sokszor mondogatja, mondogatta, hogy szép vagyok, szóval ez a gondolkodásmód nálam nem külső visszajelzésekből származik :)
10/3-4
Sose kaptam még negatív visszajelzést, de pozitívat se sokat, ez okozza az alacsony pontszámot.
17/L
10/0 genetikai selejt vagyok, evolúciós zsákutca.
17/F
13: sajnálom :( De legalább negatívat nem kaptál... Mondjuk én se, sőt, pozitívat kapok csak, de nem hiszek nekik. Az ember a saját gyerekének/unokájának persze hogy azt mondja, hogy szép, csinos, stb... Közben meg lehet, hogy nem is így van :(
14: sajnálom, hogy így gondolod. Én is használom ezeket a jelzőket, de én inkább a mellemre, ami rohadt kicsi :D. Az egész külsőm összességében azért egy 2-es megvan, kövér nem vagyok.
10/-100
Én csúnyának gondolom magamat és a környezetem is ezt gondolja. Általános iskolás koromban csúfoltak engem, a fiúk azt mondták hogy még bottal sem nyúlnának hozzám. A családom állandóan lekövérez. (170 cm/68 kg).
Semmilyen közösségi oldalam nincs. Nem merem felvállalni az arcomat. 17 éves vagyok, de még egy ölelést sem kaptam senkitől. Se a családomtól se- senkitől T^T
(kivéve születésnapokon, de azt is csak azért mert "illik")
Még régebben volt egy időszak az életemben, amikor néha még kenyérre sem telt, ezért nagyon sovány voltam és sokan csúfoltak, hogy csúnya vagyok, meg hogy anorexiás. Akkor az önbizalmam 0 volt. De azóta anyumnak van egy új párja és sokkal jobban élünk, fel is szedtem pár kilót, ami miatt most sokan szép lánynak tartanak, viszont az önbizalmam még mindig kevés. Ha pontoznom kéne magamat, akkor 10/4-5.
14/L
#3-as vagyok: igazából az első ilyen élményem sulikezdéskor, kb 6-7 éves koromban volt. Akkor még nem így "jött át az infó", de visszatekintve már akkor hallottam miket mondtak :D azóta már csak nevetek. szerencsére a felnőtteknél (mármint azon belül az én környezetemben) már nem annyira divat csúfolódni, stb.
Mondjuk a helyzetemen nem változtat: ha nem is csúfolnak, ugyanúgy elkerülnek az emberek. Lehetek én akármennyire barátságos, kedves, ez nem olyan dolog, ami ilyen könnyen kompenzálható lenne. Ez van, life sucks.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!