Ti helyesnek tartjátok, hogy állami megemlékezésen /az állami lobogó félárbócra eresztése a veronai buszbaleset áldozataiért elrendelt nemzeti gyásznapon/ egy katolikus püspök mond imát?
Figyelt kérdés
Állami szertartás.2017. jan. 23. 13:50
1/20 anonim válasza:
Nem látok benne semmi helytelent. De persze mindenbe bele lehet kötni, ha akar az ember. Én nem akarok. Azt hiszem, ez nem lenne méltó a helyzethez, ha még ebben is valami politikai vitát akarna kelteni az ember.
2/20 anonim válasza:
Ilyenkor sem tudtok elnyugodni...
Én azt nem tartom helyesnek, hogy ezzel a témával kapcsolatban provokatív kérdést írjon ki valaki!
3/20 A kérdező kommentje:
Nem kötözködni akarok és nem vitát nyitni. Csupán a véleményetekre lettem volna kíváncsi.
2017. jan. 23. 15:33
6/20 anonim válasza:
Ezzel, szerintem sincsen semmi probléma, sőt, én sokkal normálisabbnak tartom ezt ,mint hogy egy politikus "álljon oda", beszédet mondani.
7/20 Estádio de Felchút válasza:
Miért, kinekk kéne beszédet mondania?
Lagzi Lajcsinak?
8/20 Vortrekker válasza:
A katolikussag elleni uszitasra vannak jobb témák is: Inkvizíció, keresztes hadjáratok, szobrok a templomban, stb. Ezekre biztosan kapsz 20-30 valaszt. 😉
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy tűnik én gondoltam rosszul, hogy helyes az állami szertartásra egyházi vezetőket is meghívni, de főszereplővé tenni nem. Ahogy fordítva: templomban sincs helye politikusnak a szereplők között.
A katolikus egyházzal nincs bajom, csak úgy tudom vannak más egyházak is.
2017. jan. 24. 08:55
10/20 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy pont egy olyan téma volt az apropója a megemlékezésnek, amiben az egyház a leginkább kompetens bizonyos értelemben; gondolom érthető...; tehát nincsen ellentmondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!