Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban van egy srác aki nagyon tetszik. (bővebben lent) FONTOS!?
Szóval van egy srác aki nagyon tetszik a suliból amit már említettem . A nevét tudom de nincs facebookja, úgyhogy nem tudok MSN-en ráirni :(
A telefon számát sajna nem tudom. Ő 2 évvel idősebb kb mint én.
Mikor látom a folyosón akkor belenézek a szemébe és néha ő is az enyémbe. Nem merek odamenni hozzá mer ő a népszerűbb gyerekek közé tartozik. Új gyerek amugy. Hogy vehetném fel vele a kapcsolatot? fontos lenne! Adjatok tippeket!!
13/L(anyával beszéltem már róla és csak annyit mondott vigyázzak magamra)
Szia! Menj oda szünetbe hozzá és kérdezd meg, hogy honnan költöztek el, hogy tetszik neki eddig az iskola, meg hasonló kérdésekkel bombázd. Ő is érdeklődni fog. Így lesz téma is. Én is csináltam már ilyet a gimiben, ez által szereztem is egy jó barátot. Pedig, én is féltem oda menni először hozzá! :D
( Nem ide tartozik, /láttam, az előző kérdésed/ de ha már ide írtam, akkor ha nem haragszol meg, akkor csak annyit szeretnék mondani, hogy a műkörömhöz fiatal vagy. Ne haragudj meg, nem rossz indulatból mondom!! :) De ez csak az én véleményem. ) 20/L
Igen rájöttem hogy a műköröm még nem nekem valo:)
Hát ha egyedül lessz akkor tuti odamegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!