Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van saját/hallott tanár-diák szerelmes története?
Tanácsok,stb?
(16/L,37/F
(Az ostoba kommenteket nem veszem figyelembe)
Nekem lesz, nemsokára elkezdek gimiseket korrepetálni :D:D
21L
Persze, a tantóbácsi megdugja a naiv, buta, idióta kis diáklányt, akinek a szemében ő “valaki”, majd szépen hazamegy a családjához. A feleségéhez, akit rendszeresen magáévá tesz, és a gyerekeihez, akiket a világon mindennén jobban szeret. A hülye kis kamaszlánnyal nemtom, mi lesz, nyilván idővel felnő, és remélhetőleg talál korban magához illő társat. Vagy öngyi lesz, amikor rájön, h tancsibá nem szerelmes belé, csak ürítőedénynek használta.
The end.
nekem tanár-adminisztrátor van....
az jó lesz? :P
Tanár/diák szerelmi sztorim van, de az más egyetemi, és ott nem büntetik. Én 20 voltam, a professzor meg 33. Féltem tőle, mint az állat, mert folyton üvöltött, meg kizavart mindenkit vizsgáról, aztán elkezdett szórakoztatni a dolog, őt meg az szórakoztatta, hogy én nem tojtam be. This is, where it all started... :D
16 évesen már nem para, szerintem. Legalább is, jogilag. Amúgy meg, bármit csinálsz, mindig lesz valaki, aki így... villámokat küld a szeme sarkából, mert milyen zokni van rajtad más megint.
A gimi azért szivatós hely, ha tanácsra van szükséged, én azt mondanám, hogy élvezd, ha szerelmes vagy, legyél boldog, mert az nem adatik ám meg állandóan, ilyen formában, de ne plakátold ki vele a sulit! Legyen ez szép kettőtök között, de ne kürtöld szét, ha nem akarsz jó sok negatív dolgot visszakapni. Mert hát, vissza fogsz.
suliban tilos, mert a tanárt kirúgják - nem az életkor miatt, hanem mert függelmi viszonyban vagytok
nekem volt magántanulóval viszonyom
40/F
most miért nem hiszed el? attól, hogy te nem hallottál korábban róla, attól még igenis volt!
4 -hozzászóló üzente a kérdezőnek
avagy a gyökér a tetűnek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!