Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok mi az ideális magasság egy lány számára, mint barátnő? Légyszi a sajátotokat is írjátok.
Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 15:35
12/19 tcsehi válasza:
167cm vagyok és az 150-160cm körüli lányokat preferálom, de ez nem jelenti, hogy csak ilyen magas lányok tetszhenek meg. :)
13/19 anonim válasza:
183 cm magas vagyok, és tetszik, ha egy lány minél magasabb nálam.
14/19 anonim válasza:
Annak ellenére,hogy nem vagyok túl magas 177cm, inkább a magasabb 170-175centis lányok jönnek be.
16/19 anonim válasza:
Ideális 180 felett lenne mivel en 2méter vagyok
De amúgy nem kötöm magassaghoz az ismerkedest
18f
17/19 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak ne legyen magasabb nálam, a mostani leányzó aki tetszik 155cm lehet körülbelül. Én kb. 180cm lehetek
18/19 anonim válasza:
Szerintem az jó ha egy csaj alacsonabb mint a srác.nem jó érzés ha hajolgatnia kell egy csók közben.inkáb neked keljen ha fiu vagy.persze ne legyenek méterek te ,és a csaj kozott de egy páe centi nem szamít
19/19 anonim válasza:
Jelenlegi barátnőm 181 cm magas, az ideális tartomány nálam a 180-191 cm-es mezőbe esik. De nem zárkózom el attól sem, hogy nálam kicsivel magasabb legyen a barátnőm.
27/F, 191 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!