Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 15 évesen nem vagyok szuz? Többi lent van.
Ahogy gobdolod.
Ha úgy érzed, hogy neked ez jó, akkor hajrá.
Gondolom úgysem akarod közszemlére kitenni, hogy "nem vagyok szűz!", a barátoddal meg kitart a kapcsolatod még egy ideig.
Akkor miért aggódsz?
Amiről senki nem tud, az alapból nem lehet ciki.
Ha azt akarod, hogy mindenki tudja... Na az ciki.
Ha úgy érzed, hogy ciki... Akkor talán nem kellene.
De ha jól esik és olyan a kapcsolat, akkor hajrá.
Fél év után egyáltalán nem az.
Viszont ha szerinted gáz és nem igazán szeretnéd, vagy úgy érzed, hogy a barátodnak akarsz megfelelni, akkor az lesz. Mert úgy esélyes, hogy meg fogod bánni.
Szerintem elég ciki, ha valami ilyesmin kell bánkódnia az embernek 15 évesen.ö
De ha tényleg megbízol benne és teljesen készen állsz erre, akkor hajrá.
Kezdjetek megint pettingel és majd akkor meglátod, hogy vinnéd-e tovább.
A lényeg az, hogy te jól érezd magad közben és utána is. Nem nás dönti el, hogy mennyire állsz készen a szexre, hanem te döntöd el magadnak és innentől kezdve teljesen mindegy, hogy ez ki szerint ciki.
A lényeg az, hogy szerinted ne legyen az.
3.igazabol nem tudom en csak kivancsi voltam hogy a tobbseg hogy velekedik errol
Es az hogy masokkal is "dug" azt nem gondolnam szeret engem fel even at teljesen kivolt emiatt majdnem ongyilkos lett (reszletekbe nem mennek most bele) De szerintem ezt nem fogom elore eldonteni mert ugyis ott derul majd ki hogy tenylegesen akarom-e. Csak miatta nem mennek bele ilyesmibe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!