Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A büd*ös paraszt stíl mennyire jön be a lányoknak?
Nos a kérdést nem azért teszem fel itt mert én büdös paraszt lennék ,hanem a barátom akar magának barátnőt először még normálisan áll hozzá ,utána viccből át vált néha majd büd*ös bun*kó par*asztra ,meg ha kapcsolata lesz akkor is néha bü*dös par*aszt lesz persze csak viccből... De ő valahogy így fogja csinálni
Lány:szia
Barátom:szia
Barátom:Na mi az te büdös riba*nc
stb
Én próbáltam vele beszélni ,hogy ennek semmi értelme de azt mondta ,hogy ő így fogja csinálni meg ,hogy 21.századot írunk...
És ehhez egy lány mit szólna ha ezt csinálná?
Hát nem tudom, nekem, mint lány, ez egyáltalán nem jönne be, de hát ízlések és pofonok... Biztos van, akinek tetszik, de a barátodnak meg kell találnia ehhez a megfelelő lányt...
Tény, hogy van sok lány, akinek a "rosszfiúk" jönnek be, de szerintem ezt a rosszfiút inkább úgy kell érteni, hogy aki áthágja a szabályokat ilyesmi, meg talán másokkal, ha megérdemlik, bunkó, de magával a lánnyal nem.
Ha eléggé egyértelműen viccből mondja a srác, és valóban nem tartja egy büdös ri*ancnak a lányt, akkor talán okés lehet, de egy idő után az is idegesítővé tud válni...
Személy szerint én, ha egy fiú kapásból leri*ancozna engem, annak lekevernék egy nagy büdös pofont, vagy legalábbis furán néznék rá és elrohannék onnan vagy rászólnék, hogy ne legyen paraszt proli. De hát mondom, biztos van, akinek bejön.
Nem jön be a lányoknak. Ez egy baromság.
A barátod is sír, hogy a lányoknak a büdös bunkók kellenek. Közben ez nem igaz, csak ő cs cska a lányokhoz.
Van különbség aközött, hogy valakiben van egy kis vicces pimaszság, meg aközött, hogy valaki s ggfej.
Ugyanígy aközött is, hogy valaki "kedves", vagy egy p*nci!
Ha kedves vagy, figyelmes, de néha azért ízléssel oda mersz neki szólni, mered piszkálni, és játszani vele kicsit, nyerő vagy.
Ha s ggfej, mindenki utálni fog, esetleg a barátai jól összevernek.
Ha meg p*nci vagy, barátzónába kerülsz. (Túlzott kedvesség)
Aki szerint a lányoknak csak ez kell, meg csak a pénz, azok sikertelen, frusztrált szerencsétlen alakok, akik szerint a világ sz*r, ők pedig tökéletesek.
Ők maradjanak abban a hitben, hogy igen a lányoknak ez kell, és maradjanak otthon, több lány marad a normálisaknak. :)
Nem mondom, hogy nincs igazság abban, amit mondanak, de könyörgöm. Legyen már annyi szociális tapasztalatunk, hogy különbséget teszünk, intelligens, szép, okos lányok között, meg az alkesz, falusi, ladás csávó barátnői között.
Első kategória, akit keresünk, nem ez kell.
A második, akit kerülünk, nekik ez kell.
Sok sikert a barátodnak!
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!