Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély?
14 éves lány vagyok. Mostanába egyre többször szoktam találkozni egy nálam 2 évvel öregebb fiúval. Nagyon helyes és kedves, nemmellesleg tisztelettudó is. Amikor meglátom mindig kiráz a hideg és nagyon ideges leszek. Legutóbb amikor láttam volt aki azt mondta nagyon figyelt engem. És már álmodtam vele.Szerintetek tetszhetek neki? Vagy inkább kerüljem?
A válaszokat előre köszönöm.
SZia
Meg nagyon fiatal vagy. Ha kezdemenyez fogadd nyitottan es beszelgessetek, de ha nem kezdemenyez nem javaslom, hogy te tedd- almodozni lehet es szerintem ez egy nagyon jo idoszak erre. En hiszek az udvarlas szepsegeben es, hogy jobban fog valaki ertekelni ha megkuzd erted :) ;)
"Nem értem, hogy miért ebbe a kategóriába tetted a kérdést,"
Mit nem értesz ezen, 1-es? Nekem is szemproblémáim vannak. Fiatal koromban elég volt egyetlen pillantást vetni a puncira, és állt a farkam. Most, 60-hoz közelítve egy percig is nézhetem, mire hatással van rám. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!