Van rá esély, hogy javítani tudjak a látásomon? (Lent)
Szia! Nekem +2-es szemüveg kellett volna 1 évvel ezelőtt de szemtornával és egészséges étkezéssel elértem hogy +0,2-es legyen és ahoz már tényleg nem kell szemüveg. Itt egy link egy könyvhöz a könyvhöz. olvasd el szigoruan szemüveg nálkül és hasznosítsd azokat a tippeket amit az író ajánl. Régi könyv de ingyenes és hasznos.
LINK: [link]
Elsőnek :
A családomban én vagyok az egyedüli akinek nincs szüksége szemüvegre,pedig több órát töltök gép előtt naponta.
A szemtornáról csak interneten hallottam,de a második válaszoló sorai magukért beszélnek.
Amúgy én is hallottam valami hasonlót,hogy azért erőltetik a szemüveges dolgot,mert így pénzt lehet lehúzni az emberekről,míg a tornagyakorlatok még az interneten is ingyen továbbadhatóak.
És többen is beszámoltak arról,hogy a szemüveg használata után tovább romlott a szemük,mert az ellustítja azt.Én erről nem tudok sokat csak olvasva,de egy próbát biztosan megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!