Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tudok valamit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tudok valamit csinálni?

Figyelt kérdés

kb egy éve megbámultam egy fiút, és onnantól kezdve bármerre mentem ott volt és nézett és szemeztünk és nagyon zavarba hozott.

ez az év is így kezdődött, de voltunk egy hosszabb kiránduláson és nagyon hirtelen, egyik napról a másikra megváltozott,mindig gyorsan elkapja a tekintetét, a lehető legnagyobb ívben elkerül, és 'bunkó' fejet vág (mint én amikor ő nézett, konkrétan mintha szerepet cseréltünk volna)

de közben olyan is volt, hogy követett. nem értem, tényleg nagyon hirtelen lett más, pedig már párszor odamentem a társasághoz akikkel volt,gondoltam hogy hátha tudok beszélni vele, de nagyon szenvedett végig, meg annyira elutasító...

nem tudom mit kezdjek vele, meg hogy mi baja lett hirtelen :/

2017. okt. 13. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Tudsz mondani pár tulajdonságot a fiúról?

Pl. félénk, visszahúzódó, stb.

2017. okt. 13. 23:13
 2/2 A kérdező kommentje:

állítólag nagyon jófej és vicces, könnyen barátkozik, bárkivel jól eltud beszélgetni, kedves

de olyan is van, amikor egyáltalán nincs kedve senkihez, csak áll és néz ki a fejéből

a baráti köre nem túl nagy, suliban szinte mindig ugyanazzal a pár sráccal látom

2017. okt. 14. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!