Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám hogy nagyon tetszik KETTŐ darab fiú és mind a kettőt ugyan annyira bírom. (Amugy a vak is látja hogy én is tetszem nekik:D) De nem tudom hogy kihez kezdjek el közeledni :(

Természetesen nem a válaszok alapján döntök de kiváncsi lennék a véleményekre :)

Egyik fiú: csendes,nagyon jó tanuló,"meg ugy is okos hogy nem tantárgyakból" :D, jó fej laza , vicces, kicsit barnább bőrű, sötét barna a haja,a szeme is, ja és figyelmes rendes kedves ,segítő kész, nem nagyon van rossz tulajdonsága :D

Másik fiú : Kedves, "tntárgyakból" nem tul jo de amugy okos, vicces, NEM CSENDES, sportos ,jó fej , de néha(nem velem) tud undok lenni néha rossz kedve van :P szőke a haja nagyon sötétbarna nagy szemei vannak hosszú szempillával .

Mind ketten egymagasak kb velem is de lehet h pár centivel kissebb vagyok

Így hirtelen ennyi jutott eszembe :)

(Bocsi ha van helyes írási hiba)

2017. aug. 5. 18:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ketto darab?? Szetvagtad őt? ? Csak nekem fura ez a megfogalmazas is...

Szoval azt allitod hogy olyan eros a vonzodas koztetek hogy az gyogyitja a vakembereket csoda modra?? Rak gyogyitasert mennyit kersz??

Dobj fel egy érmet fej legyen az egyes , iras a kettes ha a vegeredmenynel azt gondolod a.masiknak jobban orultel volna akkor ot kell valasztanod ha nem.akkor amit dobtal az marad mivel tudatalatt is ot akarod jobban. .

2017. aug. 5. 18:20
 2/11 A kérdező kommentje:
XD
2017. aug. 5. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia én az 1-est válaszanám a helyedbe

Amúgy hány évesek vagytok?

2017. aug. 5. 18:34
 4/11 anonim ***** válasza:

3as koszi en is magamat választanám legszivesebben, puszi

18f

2017. aug. 5. 18:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Mind hárman 19-ek vagyunk :)

És köszi a válaszokat :D

2017. aug. 5. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezt neked kéne eldöndeni. Gondold átt végig,utána válassz. Sok sikert.Amúgy a másik kérdés meg az hogy vajon nekik Te tetszel? Mert ha nem akkor felesleges agyalni az ügyön
2017. aug. 5. 18:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Tetszem nekik és ezt onnan tudom hogy megkértem a barátnőmet hogy kérdezze ki a két fiú legjobb barátjait 😂
2017. aug. 5. 18:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Most olvastam hogy vak is látja hogy tetszel nekik. AKkor elnéztem sorry :D Amúgy az a 2 darab :D :D :D az nagy volt :D :D úgy írtad mintha valami tárgy lenne a 2 csávó :D
2017. aug. 5. 18:44
 9/11 A kérdező kommentje:
XD
2017. aug. 5. 22:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Amugy fiuk is valaszolhatnak h pl melyik fiúval haverkodnának melyik szimpibb :)

Nem nézzük melegnek vagyis én nem :D

2017. aug. 5. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!