Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ovszert pl a penztarcam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ovszert pl a penztarcamba rakok kibontatlanul kiszakadhat?

Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függöen, mi van még benne, sérülhet.
2017. okt. 13. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

nem szabad se ott se hátsó zsebbe tartani mert sérülhet, ha nem is szakad ki attól még sérülhet és könnyebben szakadhat

ha úgy van lehet venni fém tokba lévő óvszert, abba nem szakad ki semmi ha nállad van, esetleg fém névjegy tartó

vagy ha minden áron pénztárcába akarod tartani akkor valami keményebb tokba akár egy bankkártya tartóba vagy valamibe ami védi jobban

2017. okt. 13. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem szabad!

Van ra esely, eleg nagy esely arra, hogy megseruljon!Nekem mar lassan 2eve van egy "emlekgumi" (bontatlan).

Emlekszek tavaly majus vegen a nagy melegben pl: megolvadt a tarcamban, szoszerint folyt az egesz a zacskojaban.

2017. okt. 13. 13:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Akkor a dobzaba viszem mindig amibe vettem.

Gondoltam így akkor nem kell vinne az egész dobozt ha 1-et is eltudok vinni.

2017. okt. 13. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

jaaa... most ha lányhoz mész egy órát éppen kibír ha nincs semmi olyan dolog a tárcádba

habár ha lányhoz is megyek egynél többet szoktam vinni mert soha nem tudni

második menet vagy valami...

2017. okt. 13. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!