Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek megtetszene (úgy értem, csak a külsőt nézve) egy lány, akinek az alakja nagyon jó, az arca viszont nem olyan szép? (Azért Nem RONDA)
Nekem szerintem “jo testem” van, ha szabad igy fogalmazni, viszont az arcom nem a legszebb. Nem csúnya, de szep sem. :/
A kérdésem az, amit fentebb olvashattatok. Külsőre megtetszhetek bárkinek is, ha csak az a lakom jo?
Nézzetek hulyenek, de ez engem tényleg aggaszt. :(
Az arc az amit az ember megnéz először.
Szinte mindig az arc alapján döntünk hogy szimpatikus-e az illető vagy nem megbízunk benne-e vagy sem ez persze változhat az idő múlásával de az első benyomás mindig az ember arca.
A jó seggem van meg a nagy csöcsöm van az csak a "húú de megdugnám" kategória.
(az nem túl szép arcú lányok ha elérik a 30-at, onnantól fölfelé már szebbek lesznek mint a tinikorban szép arcú lányok 30+osan.
A testet lehet formázni az arcot sajnos nem.
Egy jo alaku nonel igen ritka az, hogy az arca miatt ne tetszene, az mar izles dolga.
De ha kuldesz kepet, mondok velemenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!