Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van 2 lany aki tetszik, es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2 lany aki tetszik, es nem tudom hogy mi legyen. Mit tegyek? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Na szoval van 2 lany aki nagyon bejon nekem. Az egyikkel osztalytarsak vagyunk, es o vele nyar elejen mar szimpatizaltam, es en is tetszettem neki( baratnoi mondtak). De o nyaron elment kulfoldre dolgozni egy honapra , es ezert nem nagyon beszeltunk meg talalkozgattunk. Aztan egy nyar zaro buliban mar nagyon kozel kerultunk egymashoz, de az utolso pillanatban megse lett belole semmi. Azota csak eltavolodtunk. O meg neha mindig jon beszelgetni, de most egy masik( amigy tok szerencsetlen balfek) osztalytarsammal szokott szunetekben bezselhetni, meg most mar az a bal*** is jar hazibulikba meg inni, pedig o ilyen tipikus szerencsetlen orokke no nelkuli streber balfek. Nem tudom hogy mit jeletnsen ez.

A masik lannyal mar kb 1 honapja talalkozhatunk es beszelgetunk, csak nem nagyon halad ez az ismerkedes, mar talalkoztunk 3 szor es nem lett belole aemmi. Meg o rajtam kivul egy masik fiuval is talalkozgat, es a legrosszabb hogy en azt a sracot ismerem, , es a csaj meg meg kuld kepeket snapchaten amikor epp vele van.. ez is mit jelentsen. Barataiam szerint jobban nyomuljak ra es akkor tudna ugymond donteni koztem es a masik srac kozott. De en meg nem szeretnek pofara esni, mert elvileg a masik srac nagyon hajt a lanyr

2017. okt. 10. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a mondást egyszer itt gyk-n olvastam.

Azt választ amelyik másodjára tetszett meg...meg ha igazán kéne neked az első akkor nem tetszett volna meg a második...tehát akármi van a második csaj a nyerő

2017. okt. 10. 21:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Hat ez a masodik lany is kb azert jott, mert lattam hogy az elsotol eltavolodtunk, plusz meg egyszer nagyon nagyon megbantott( ugymond felre kommunikacio volt mindkettonk hibaja volt, de inkabb az ove: egy iskolai bal ami decemberben lesz ot kertem fel hogy legyen ott a parom, aztan egyzser megkerdeztem, es azota nem nagyon beszeltunk rola, es ezert o azt hitte, hogy massal tancolok es a mar korabban emlitett balfeknek igen mondott..) de elneztem neki, es most hetvegen volt hazibuli, es ott meg nagyon jol elvoltunk, meg nagyon jol elbeszeltunk meg egSzer hozzam is bujt, ami jol esett. Es ezert van a masik lany, de o meg talalkozgat egy masik fiuval is. Es a csaj elvileg mondta a fiunak hogy mivel en jovore elkoltozok egy evre amerikaba( apu munkaja miatt) ezert nem akar osszejonni velem, mert fel hogy nagyon megszeret es ha elmegyek akkor meg hat ja...
2017. okt. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!