Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csekkolgatnak a full fullos nők?
Szerintem az az oka, hogy mást tartasz "fullos" nőnek mint egy értelmes, normális srác.
Gondolom hozzád hasonló tömegcsaj mind, és ugyan úgy nem képesek kommunikálni mint te :D
Neked minden fullos aminek nagy mellei vannak, és minden nap felken magára egy kg sminket. Gondolom azért néznek, mert hasonlóan idiótán nézel ki, és te is tömeg vagy, 0 íráskészséggel és szakadt nadrággal. De nem kell aggódnod, az értelmes lányok el fognak kerülni :)
Nem haver ! Nem a sittről jöttem !
Hozzám hasonló tömegcsaj ? Haver, benne van a kérdésben hogy nem szeretem a divatot, szakadt nadrágot sem hordok, sem szűket ! Normális farmer meg bőpóló meg süsüs pulcsi. Ennyi ! Nem tudom mi a baj az írással de legyen. És nem haver, nem a nagycsöcsű, agyonsminkelt, pics"kr@ gondolok hanem az ilyen megláttam és aztamindenit féle nőkre.
Egy nagyképű gyereknek tűnsz ne haragudj, egy tipikus mai tömeg és hang embernek.
Akikért tényleg odavannak a nők azok nem itt kérdezgetik (főleg kép nélkül és névtelenül), hogy mi van velük, hanem kihasználják a helyzetet vagy pedig elintézik. Lehet lepontozni nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!