Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol, ha egy fiu akinek van barátnője és a legjobb barátjánál alszik aki lány?
Fiúként mondom, nálam ez fordított esetben már nem lenne okés, szóval nyilván én sem teszek ilyet. Biztos van olyan ember, akinek az értékrendjébe ez belefér, de a többség szerintem nem nézné jó szemmel, ha a párja ilyet csinálna.
Persze előfordulhat olyan extrém szituáció ami ezt megköveteli mert vészhelyzet van, de szerintem te nem erre gondoltál. :)
Hát, extrém helyzet is beleérthető.Hát ha egy két napot együtt akarnak tölteni, mivel rég találkoznak.:) Nem egy ágyban azért :D
De mondjuk ha elmennek nyaralni akkor lehet ugy alakul de semmi érzelem, csak legjobb barátok.:)
Első vagyok, amit írtál az messze nem extrém helyzet. :)
De tényleg van, akinél ez belefér, van olyan haverom, aki kapcsolat közben aludt egy ágyban egy lány haverjával, semmi nem történt (és még megvan a barátnője, bár abban nem vagyok biztos, hogy a csaj tud erről az esetről :D). Kérdezd meg a barátnődet, hogy ő mit szólna ehhez, ha neki nincs kifogása ez ellen, akkor mindegy, hogy mi mit mondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!