Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor ez most mit jelenthet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ez most mit jelenthet?

Figyelt kérdés

16eves vagyok esti suliba járok és eddig egy helyes fiút se láttam,mindegyik jóval idősebb nálam.

Valamelyiknap amikor bementem a suliba már ott voltak egy paran,két csajjal jóba is vagyok odamentem hozzajuk beszélgetni (illetve becsatlakoztam hozzájuk mert beszéltek)Közbe észrevettem hogy egy srác fullhallgatoval a fülében vagy másfél méterre áll tőlünk

Na mondom az nem lehet hogy velünk van egy osztályba meg nem láttam,pedig de

Amikor beléptem nézni kezdett és amikor a csajokkal elkezdtem beszélni odajött hozzunk és kérdezgetett hogy milyen ez a tanóra az a tanóra

Azelőtt nem is jött oda mielőtt én nem mentem.

Utána óra közbe is figyelt,most ez azt jelenti hogy bejövök neki csak nem akar közeledni felém vagy mi?Nekem is bejön,hogyan kozeledhetnek felé óvatosan ha ő ennyire felénk?

2017. szept. 29. 08:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy bejössz-e neki, ennyiből nem tudhatjuk. De, ha keresed a szemkontaktust, mosolyogsz rá, esetleg odamész beszélni hozzá és figyeled a reakciót ezekre a dolgokra, megtudhatod, hogy van-e valami. Ha ezeket csinálod, ezzel önbizalmat is adhatsz neki szerintem, mert látja, hogy felkeltette valaki figyelmét. 19/F
2017. szept. 29. 09:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak érdekelte, hogy milyen ez a tanóra az a tanóra.
2017. szept. 29. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!