Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon beégtem a kiszemeltem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beégtem a kiszemeltem előtt?

Figyelt kérdés
Ma elkísértem egyik barátnőmet wc-re.Amikor jöttünk vissza ő kint állt a termük előtt és ott állt körülötte pár srác.Amikor elmentünk mellettük egyik azt kiáltotta "de szép vagy".Én nem tartom magam csúnyának és még sose mondta senki,hogy az lennék mégis úgy érzem mintha iróniából mondta volna.Szerintetek azért mondta mert csúnya vagyok???

2017. szept. 21. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lányként tökéletesen megértem a kérdésed. Ilyen már velem is volt és én se tudtam hova tenni. Igazából ez attól függ hogy pl milyen hangon mondta, kicsit gúnyosan vagy komolyan. Hogy amikor mondta akkor a haverjai mit csináltak, röhögtek vagy nem. Talán ha ezeket megnézed akkor lehet eredményre jutsz. Kérdezd meg a barátnőidet hogy ők mit gondolonak. Kívülállóként jobban át lehet néha látni ezeket. :)
2017. szept. 21. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Passz, igazából ezt a hanglejtésből lehet tudni. Ha az osztály nagymenője szólt oda "viccelődve", akkor valószínűleg csúnyának tart (nekik már az átlagos is csúnya), de ha ez így van és a kiszemelted a barátja, akkor ha össze is jönnétek szégyelne a többiek előtt. De az is lehet, hogy a kiszemeltednek is tetszel és csak így próbálták szivatni. Derítsd ki te.
2017. szept. 21. 16:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni igazából senki nem röhögött akkor amikor mondta és csak simán hangosan mondta ezt. Én amúgy is csendes vagyok de nagyon megszégyelltem magam. A múltkor is egy gyerek pont ugyanezt mondta de akkor nem vettem annyira komolyan. Most is csak azért mert ott volt az aki tetszik nekem.
2017. szept. 21. 19:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy nem öltözködöm csúnyán és nem is tartom csúnyának. Szerintem tetszek neki mert folyton néz mikor elmegyünk mellette.
2017. szept. 21. 19:14
 5/5 anonim válasza:
Én nem filózok azon, hogy komolyan gondolta-e, vagy sem, én ilyenkor rögtön azt válaszolom, hogy tudom:'D (Nem vagyok egoista, de ezzel lehet a legjobban lekeverni őket:D)
2017. dec. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!