Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így próbálok neki üzenni szerintetek jó ötlet?
1. Nem valószínű, hogy meghallgatja.
2. Ha megteszi, akkor sem hinném, hogy magára venné. (mondjuk nem ismerem a számot, nem tudom mi a szöveg...)
Amikor a pendrive-ig jutottam az olvasással, azt hittem, hogy pucér fotókat tettél rá.:D
Ha esetleg véletlen mégis meghallgatná, és rá is jönne, hogy miért tetted fel a számot a pendrive-ra, mire számítanál?
Azt elhiszem, hogy egy ilyen korú embernek páratlan lehetőség, hogy egy ilyen fiatal lánnyal bújhasson ágyba, de neked sehogy nem lenne jó. Mik lennének a terveid egy korosabb emberrel? Te most kezded élni az életed, ő meg - mondjuk ki - a nagyján már túl van...
jézusom majd pont meghallgatja :DD szerintem 2mp alatt ráteszi a képeket és annyi. Ha meg is látja a zenét, gondolja, ezeket hallgatod, ennyi.
Félre ne érts, jól tudom milyen szar a plátói szerelem, állandóan részem volt benne, de lássunk reálisan, egy 55éves férfitől ezzel ne várj semmit.
Nem tettem rá pucér képet.
A zene arról szól mikor 2ember együtt akar lenni de nem lehet.
Tudom ez nem szép dolog sőt..
De egyszerűen már egy éve nem tudok ezen továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!