Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Még jó, hogy a párom normláisan néz ki :)
12/20 anonim válasza:
#10 te mégis honnan tudod, hogy hogy a jó istenbe nézünk ki?:D Én pl pont az a fajta vagyok aki rendszeresen átesik a ló túloldalára, de azért köszönjük a tartalmas hozzászólást. De amúgy, hogy ne offoljak nem vagyok lány, de szerintem nem sok gond van a testeddel, biztos bejön sok embernek (gondolom :/)
13/20 anonim válasza:
Szálkásabb alkat nekem jobban bejön. No meg nem igazán látszik sok egy rövidujjúban meg sötét, egyenes/bő szárú farmerban, pláne, hogy nem is egész alakos a kép.
Szóval ha lesz merszed kirakni egy normális képet, amin nem csak a karjaid látszanak, akkor talán könnyebb lenne megmondani. :P
14/20 anonim válasza:
bános b+ te vagy az? 😂😂😂 elég gáz...
15/20 anonim válasza:
Rakj fel egy képet a pöpösödről! ;)
16/20 anonim válasza:
17/f és hát ezt a keztartast enis ismeremy, kar edzés.. és a többi meg nem elég jó hogy normálisan tartsd a karod
17/20 anonim válasza:
Nincsen semmi baj vele. Én úgy voltam a nagyon vékony alkattal hogy szóba se jöhet, aztán jött egy srác mindig találkoztunk megismertük egymást és akkor már nem arra gondoltam hogy nahh de vékony nekem nem kell. Ez nem erről szól, ha valaki megszeret az nem az alkatod miatt lesz. Legalábbis akinek van egy kis esze az nem az miatt fog elítélni..
L
18/20 anonim válasza:
Ez túl kigyúrt 😂
Teljesen normális alakod van.
19/20 anonim válasza:
szerintem jo de oltozkodj mashogy
20/20 anonim válasza:
Mivel barátom hasonlít rád, ezért bejön. Csak ő duci és azért ilyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!