Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek van még ilyen hajfétise? Fiúk! Kinek van ilyen haja?
Figyelt kérdés
15/l vagyok és imádom, ha egy fiúnak ilyen jó túrható haja van. Ilyesmi fazonokra gondolok: [link] [link] [link]
Ez a 3 nagyon bejön! Ki van még ezzel így?
2017. szept. 16. 22:37
11/20 anonim válasza:
Mert agymosott libak vagytok akiknek a tomegmedia megmondta, hogy ezt kell szeretni. ;D
Aztan meg nem ertitek, hogy miert "minden pasi" szemet. :D
12/20 anonim válasza:
A személyisége, hogy függene össze a hajával már nem azért?:D
Amúgy nekem a linkeltek közül az első kivételével tetszik a többi.
13/20 anonim válasza:
ilyenkor örülök,hogy kopasz(nullás) vagyok ;(
14/20 anonim válasza:
Sajnos a mai "fiúk" kezdenek úgy öltözködni mint a lányok.
16/20 anonim válasza:
Fiú vagyok, nekem ilyen hajam van. :) Barna és nagyon dús, sűrű hajam van, felül megvan vagy 10 centi. Az egyik lány barátom nemrégiben játszott a hajammal, turkált benne, simogatta. Először kicsit meglepődtem, de aztán kérdezte, nem zavar-e, és mondtam h csak nyugodtan .:) A volt párom pedig mindig mondta, hogy milyen jó illatú a hajam, mert szagolgatta XD és ő is mindig simogatta. Ohh mennyit tudnék mesélni róla, hogy mennyi lány mondta már milyen jó a hajam :)
17/20 anonim válasza:
Páromnak olyan,mint az utolsó képen. Imádom.
18/20 anonim válasza:
Hasonló van mint az utolsó képen csak hosszabb :)
20/f
19/20 anonim válasza:
Az 1. nekem nagyon bejön*-*, viszont a többi nem.:s
20/20 anonim válasza:
En is imadom az ilyen hajat😏😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!