Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az első találkozás,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első találkozás, nektek milyen volt?

Figyelt kérdés
2017. szept. 14. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, először utcán találkoztunk teljesen véletlenül. Aztán írtam neki Facebookon (pár nappal/héttel később)... Aztán többször láttam buszmegálóba is, köszöntünk egymásnak, majd kihívtam őt sétálni. Sétáltunk és sokat beszélgettünk. Több mint 1 éve járunk. :)
2017. szept. 14. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi először idén nyáron találkoztunk. A közelben nyaralt a családjával és édesanyám elvitt oda. Ugyan csak fél óránk volt, de úgy gonodlom, hogy teljes mértékben megérte még ennyi idiőre is lemenni hozzá. Számomra egy csodálatos élmény volt és szerintem számára is. Őszi szünetre tervezzük a következő talit, de akkor már ha jól megy minden házhoz megyek :)
2017. szept. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!