Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás, mit tegyek?
szóval, 1 hét múlva megyek először el egy fiúval, akivel csak barátok vagyunk, de nekem egy kicsit bejön, és nemtudom hogy mit, hogy, és nagyon ideges vagyok, nem tudnátok valamilyen tippet adni hogy ne legyen ciki a találkozás meg ilyenek?
Előre is köszi!
Mindig legyen téma! Nekem a legnagyobb félelmem agy randitól ,hogy beáll a kínos csönd. Ha kell készülj fel valamilyen témából, csak legyen. :D
Hallom néha, hogy van akivel a csönd is jólesik, de szerintem az a biztos, ha dumáltok. Meg ha szimpatikusak vagytok egymásnak akkor úgyis ellesztek, ha meg nem akkor jó volt, szép volt, de ennyivolt, szia, minden megy tovább.
Remélem tudtam segíteni :)
Először is! Ha még ezelőtt élőben nem láttad akkor beszéljétek meg hogy miről ismeritek fel egymást mert beégsz úgy mint én :D ellenkező esetben nincs gond!
Szimplán csak add magad! Hozz fel valami témát! Esetleg kérdezd meg milyen napja volt majd meséld el a te napod! Ne izgulj annyi a lényeg! Mindig keress valami témát,faggasd ha kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!