Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan lánnyal aki durván meghízott az utóbbi időben?

Figyelt kérdés

Nagyon meghíztam az utóbbi két évben, 58-60 kilóról majdnem 80 kilóra híztam (Mindehhez 166 centi vagyok).

Mennyire nehéz így kapcsolatot találni?

17/L

2017. szept. 13. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

én mackós vagyok és nagyon bejönnek az ilyen csajok

de az már tuti jobban érdekel hogy rajtam kívül még sok pasinak bejön.

2017. szept. 14. 20:17
 12/18 Rayna válasza:
82%
Szerintem a te magasságodhoz a 80 kg még alapvetően nem olyan vész. Tehát ha te jól érzed így magad a bőrödben, és ez érződik a kisugárzásodon is, akkor lehetsz te bármennyi kg, így is biztos lehet a siker. :)
2017. szept. 16. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Persze.
2017. szept. 16. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
80 kiló még teljesen jó szép lány lehetsz 17/f
2017. szept. 17. 06:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Össze, de ez függ a személyiségétől is.

18F

2017. szept. 17. 13:58
 16/18 anonim válasza:
77%
Én kifejezetten a duci csajokat szeretem, és nagyon sok ilyen pasi van, még ha először nem is merik bevallani. Szerintem nem nehéz ilyen alkattal párt találni :)
2017. szept. 17. 23:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Dugnálak mint a loptt biciklit. Írj!
2017. szept. 24. 14:33
 18/18 anonim válasza:
100%

Bár én nem vagyok fiú, heteró lány vagyok, mégis biztatnálak, a mostani tizenévesek sokkal elfogadóbbak, mint a mi időnkben volt - tizenegy évvel idősebb vagyok - anno nálunk olyan kegyetlenek voltak, hogy amikor én híztam a 170/61ről 170/71 kilóra, ami még tényleg nem olyan sok, tíz kiló plusz, ráadásul a derekam szép maradt, arányosan híztam és főleg fenékre, akko bizony volt olyan fiú aki meggyűlölt és nem is köszönt többet.

Egyébként ma is értetlenül állok az ilyen jelenségek előtt, nálunk ma is megy, hogy ha nem vagy jó nő az aktuális veled szembenálló szerint, akkor dühös, hogy látják mások, hogy szóbaelegyedett egyáltalán veled.

Ma ez már nem fordulhat elő és a Ti generációtok sokkal normálisabban áll hozzá.

Biztos, hogy fogsz találni pasit, legyél kedves és laza, és menni fog, mondom, a ti generációtok sokkal tűrőbb mint a mi elbxszott ipszilondzsenerésönünk.

2018. ápr. 1. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!