Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy roma sráccal?
Figyelt kérdés
Van a sulinkban egy fél cigány srác aki író helyes és nem is látszik rajta annyira a származása. Pár hónapja néha beszélgetünk tegnap viszont elhívott randizni.Elmenjek szerintetek? Nem tudom össze jöjjek-e vele :(2017. jún. 11. 22:06
1/11 anonim válasza:
Eleve gáz, hogy felmerult benned a kerdes csak a szarmazasa miatt. Miert vagy eloiteletes? Ha egy normalis sracrol van szo, miert ne johetnetek ossze? Eloszor meg kell ismerni, mint mindenki mast.
2/11 anonim válasza:
Persze 😁. Egy roma is lehet normális ,és egy magyar is lehet undorító féreg
3/11 anonim válasza:
Én nem jönnék össze egy roma sráccal de csak mert pasi vagyok. Ellenben egy roma csajjal simán.
4/11 anonim válasza:
Dehoogy,magyar vagy?Akkor magyarral össze,a cigány az cigány!
18/L
5/11 anonim válasza:
na te is szépen bele fogtál :D
a cigány nem tudja becsülni a magyar csajokat akár milyen rendes...
van pár cigány ismerősöm persze a rendesebbik fajtábol :D az egyiket szinte testvéremnek tekintem :D
de akár menyire rendesek ha magyar csajuk van a pofon a minimum...
7/11 anonim válasza:
a haza szeretet nem rasszizmus
most mi a baj azzal ha féltjük a lányainkat??
8/11 anonim válasza:
Szerintem menj el, egy próbát megér. Először belsőre is meg kell ismerned.
9/11 anonim válasza:
NE keveredj a korpa közé, mert te is azzá válsz!!!
10/11 anonim válasza:
Bocs, de nem, mivel a lányokhoz vonzódom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!