Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek Szép?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek Szép?

Figyelt kérdés

Elég kevés önbizalmam van mivel visszajelzést sem kapok soha a környezetemből. Ritkán amikor belenézek a tükorbe úgy látom mintha elég jól néznék ki máskor meg inkább bele se nézek. Pedig probalkozom hogy úgymond nézzék is ki valahogy de pl: vasalom a hajam mert elég hullámos de mire beérek a suliba vissza begöndörödik nem tudok vele mit tenni, kihúzom a szemem tussal és kb 2 ora múlva eltűnik volt tus nincs tus, ezzel sem tudok mit kezdeni pedig már próbáltam. Néha úgy érzem mintha direkt nem akarna még az univerzum se hogy egyszer jól nézzek ki.Rosszul esik látni hogy a kevésbé Szép embereknek milyen nagy önbizalmuk van az enyém meg a béka segge alatt. Fiúktól se kaptam semmilyen visszajelzést nem is közelednek hozzám ami csak megjobban húzza le az onértékelésem.

Mit lehet ezzel kezdeni?

16/l

2017. szept. 12. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Így. Szép vagy. Kész.
2017. szept. 12. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a "szép". A szépség nem a tuson, nem is alapjában a sminken múlik, legalábbis az értelmesebb, nem csak a külsőt bíráló fiúknak. A göndör hajjal meg semmi baj nincsen(bár nekem is az egyenes tetszik inkább). Ha a belső tulajdonságaid/értékeid a helyén vannak, akkor lesz(-nek) olyan srácok, akiknek be fogsz jönni, még egy átlagos kinézettel is. Szóval fel a fejjel és nem ezen szomorkodni ;)

16/F

2017. szept. 12. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A szépség mindenkinek mást jelent. Van olyan, akinek egyáltalán nem fogsz tetszeni, viszont van olyan is, akinek Te vagy a világon a legszebb :)

Elég ha saját magaddal elégedett vagy, ez legyen a legfőbb dolog. És még valami, nem a sminktől leszel szép :)

De ha gondolod küldhetsz képet, és mondok egy véleményt, ha arra van szükséged :D 17/f

2017. szept. 12. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Épp ma tapasztaltam, hogy mennyire mást jelent a szép emberenként.

A minap egyik legjobb haverommal jöttem haza, és a közlekedési járművön láttam egy (mint, kiderült, csak számomra) gyönyörű lányt, kicsit feltűnően is bámultam, mikor ezt észrevette a haverom. Ekkor ő is rá nézett, és szó szerint vitázni kezdtünk, szerinte "nem nagy szám", majd egyenesen lecsúnyázta, nekem meg szó szerint felgyorsult a szívem, olyannyira szépnek láttam.

Így hát a következtetés az, hogy a szépség valóban relatív.

Bájdövéj, ha küldesz képet, akkor mondok egy bizalomépítő, de mégis őszinte véleményt. :)

2017. szept. 12. 19:48
 5/9 anonim válasza:

Hidd el, néha elég egy kis spirál, kevés korrektor a szem alá és a bőrhibákra(már ha van és nagyon feltűnő) és ne vasald mindig a hajad. Fond be, a neten rengeteg jó tipp van egyszerű hajak elkészítéséhez:)

Érezd jól magad a bőrödben, mert egyedi vagy. Ne legyél ilyen önbizalom hiányos, ezzel csak nagadat húzod le. Épp elég negativ ember van akik megteszik ezt helyetted is hidd el..

So be positive (:

2017. szept. 12. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
én is szívesen mondok véleményt, ha küldesz egy képet magadról :)
2017. szept. 12. 20:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) nem szeretnék képet küldeni úgyhogy privátba se írjatok
2017. szept. 13. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Szüless újra: )

18f

2017. szept. 13. 16:50
 9/9 anonim válasza:
Szia. Hát..írhatnám én is, amit a többiek, hogy a szépség belül van, ami igaz, e ha te nem érzed magad szépnek, akkor mit sem ér a belső szépség, mert nem tudod kifelé sugározni. A göndör haj nem olyan nagy baj szerintem, mint azt te gondolod.. tud az szép lenni. Ha ki akarod húzni a szemed, mindenképp ruházz be egy drágább kozmetikumra, azok tovább fent fognak maradni. Próbálj szemceruzát, ne tust :) A srácok lehet azért nem közelednek, mert nem látnak mosolyogni, meg nem látnak vidám lánynak. Hidd el, a mosolygós lányok vonzzák őket :)
2017. szept. 15. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!