Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen profilképre buknak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen profilképre buknak a csajok?

Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ronaldóéra
2017. szept. 12. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, nekem így konkrétan még sose jutott eszembe :D Nyilván ha jól nézel ki, bármilyenre. Csak ne legyen valami hülye kutyás filter vagy hasonló "menő" effekt rajta.
2017. szept. 12. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát én inkább, azt írom le, hogy milyen NE legyen!.

Csücsörítős semmiképpen ne, az a lányoknak sem áll jól, nemhogy még a fiúknak...

Kutyás bizbasz se.

És az a "habi mutogatom a nem létező izmaimat" se csináld.

Amit viszont tanácsolok, hogy egy szép mosoly mindent visz!:). Akár kistesóddal is lehet a profilképed az még plusz pont a cukiság faktoron:D.

Esetlet nagy tesóval is jó lehet az is olyan "ahw" változatot ad ha valamennyire jól néztek ki:D.

De egy jól elkapott pillanat is lehet.

Legjobb barát/barátnő.

De ha már önmagában jól néz ki egy fénykép, ami rólad készült az is viheti a főnyereményt.

2017. szept. 13. 01:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha az én profilképemre a traktorral,

3s borítóképemre egy Trabanttal, akkor semmire sem.... XD

17F

2017. szept. 14. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha az én profilképemre egy traktorral, és a borítóképemre egy Trabival nem buknak, akkor semmire sem. Xd elírtam

17f

2017. szept. 14. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!