Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek fel egy fiút sulikeringőre?
Odamész beszélgettek egyszer csak:
"öööhhmmm... tudod lesz ez a táncolós dolog és arra gondoltam, hogy táncolhatnál velem." Aztán odanyomsz még egy aranyos kis arcot.
Elsőre 101% hogy azzal mentegetőzik, hogy ő nem tud táncolni, de a keringő nem egy nehéz dolog, ha el tud járni egy csárdást akkor egy keringőt akárhol ellejt.
Kb.én így .pl.
... (a neve)
Akarsz táncolni ?
De ha szolidab vagy
.... szeretnél velem táncolni?
Csak kérdezd meg először, hogy fog e táncolni, vagy kérd meg egyik barátnődet, hogy kérdezze meg.
Velem is ez volt, ő azt mondta, hogy semmilyen pénzért sem fog táncolni. Elszomorodtam, de másnap megkérdeztem tőle, hogy "Nem akarsz velem táncolni?" ő azt mondta hogy aszik még rá egyet. Két nappal rá azt mondta hogy fog velem táncolni.
Mi azért hülyéskedve kérdeztük/beszéltük meg. Ha megkéred a barátnődet, hogy kérdezze meg akkor mond neki, hogy mondja az, hogy táncoltasson meg téged. A barátnőm meg csak kijelentette a táncpartnerének, hogy vele táncol és senki mással, punktum. Sok siker majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!