Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen uruggyel lehetne rairni egy lanyra?
Osztálytársad? Hát ezt nem mondtad, Apa! Sokkal könnyebb úgy, hiszen van egy csomó közös témátok. Figyelj oda, és gyűjtsd az infót, amikkel kapcsolatban ráírhatsz. Mittudomén, ha rossz jegyet kapott valamelyik tárgyból, akkor menj oda hozzá azzal, hogy "jó nagy szemét ez a Karcagi, mi? Nekem is bevésett egy karót tök jogtalanul múltkor." (Hú, de ijesztően ismerem még a 20 évvel ezelőtti diákszlenget.) De akkor én élőben próbálkoznék a helyedben, mert akkor láthatod a reakcióit is. Míg ha ráírsz, akkor csak azt látod, hogy nem ír vissza fél óráig, te meg eszed a kefét, közben meg lehet, hogy épp marhára nincs ideje visszaírni.
Ha mégis a chatet választod, akkor jó ötlet lehet a házi feladatról kérdezni vagy bármi hasonló sulis dologgal indítani.
Legyél nyitott, figyelj oda rá, érdeklődj felőle. Ha egy kicsit is szimpatikus vagy neki, menni fog ez biztosan. Aztán hogy lehet-e kapcsolat belőle az más kérdés, de én az elején inkább arra mennék, hogy elnyerjem a bizalmát, és szívesen beszélgessen velem. Ha ez megvan, onnan már csak egy lépés, hogy elhívd valahova sulin kívül.
Remélem már azóta ráírtál..
Amúgy osztálytárssal csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!