Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ráirni?
Na ide figyelj. Hidd el nem jó ha a lányak egyből az arcába nyomod hogy tetszik neked. Várj még azzal egy kicsit. :D
Ha felrak majd egy képet hűházdd be (ne szív, véletlenül se!!), vagy ha van nektek akkor instagrammon kovesdd be likeold be par regi kepet;) ezt hivjak "kúró likenak"! aztán írj rá, hogy hogy pl.: "Sziaaa, miujsaag?" (vagy valami ilyesmit)! Fontos hogy végig pozitiv+kedves legyél mert az emberek azoknak az emberek tarsasagat keresik jobban! Aztan ahogy erzed, ha vonzodik akkor 2-3-4 nap utan hivdd el valahova talizni setalni, csak ne, kerlek ne moziba! Elso randin mozi az hulyeseg! Az majd 2.-3.-on! Remelem segitettem! 16/F
Ahogy előttem írta az ember, ne hívd el moziba első randira. Én is egyszer elhívtam egy lányt. Olyan sötét volt hogy elfelejtettem melyik oldalamon ül a lány így elkezdtem fogdosni a lábát a bal oldalon ülőnek. Mikor vége volt a filmnek észrevettem hogy bal oldalon egy papa ült aki aztán rám mosolygott így ;)
-Ne mond meg neki nyíltan az első mondatodban, hogy tetszik
-ne ezzel menj neki, hogy "Szia mizu?"
-Valami frappáns mondattal kezd a beszélgetést.
"Régóta likeolgatjuk egymás képeit, de lusták vagyunk egymásra írni. Nem kellene ezen változtatni?" vagy valami hasonlót.
-ne légy nyomulós, kérdezz tőle sokat, de ne tűnjön kihallgatásnak.
-kerüld az olyan kérdéseket amire csak igennel vagy nemmel válaszolhat.
-próbálj olyan kérdést feltenni amiből kialakulhat hosszabb beszélgetés. Kerüld ezeket
"-szereted a zenét?
-igen
-az jó"
-ha érdeklődik a témák iránt amit felhoztál és nem tőmondatokban válaszolgat neked, akkor randira vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!