Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az egészről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az egészről?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon kedves meg rendes viszont nem igazán az én ideálom. Valami még is tetszik benne, ám a probléma ott van hogy én közben nézem a helyesebb pasikat és flörtölök. Igazából a belülről tetsző sráccal(Pisti) vele még csak ezután randizunk. Szégyenlem magam hogy ilyen rendes pasi velem beszélget és én meg ezt csinálom. Pistivel még nincsen köztük semmi.

Kérlek segítsetek mert össze vagyok zavarodva.

2017. szept. 8. 23:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szeretnék is meg el is hívott enni gondoltam elmegyek vele csak félek hogy félre értené.
2017. szept. 9. 12:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Megváltozhat még a véleményed iránta. Legalább adsz neki egy esélyt
2017. szept. 9. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!