Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek el a taskámba?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek el a taskámba? (többi lent)

Figyelt kérdés
Holnap a barátomnál alszom és valószínűleg meg fog történni az első szex(csak nekem az első,a srác már tapasztalt),az lenne a kérdésem hogy mire lesz szükségem utána?(pl.betét vagy valami ha esetleg véreznék) És aki tud írhat tanácsokat is! 16/l
2017. szept. 8. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Betét mindenképp legyen, én nem vittem és szinte minden vér volt a bugyimon.

Az ottalváshoz meg már van kint kérdés hogy mit célszerű vinni.

Az eggyütléthez meg ugye még annyi hogy gumi ajánlott.

2017. szept. 8. 15:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. szept. 8. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
óvszert. De azért nem semmi anyukád hogy 16 évesen elenged pasinál aludni és szexelni.
2017. szept. 8. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát most miért ne engedné? Megertem a szülők szemszögét is amikor azt mondják hogy nem, de néha jó ha engedékenyek.

Plusz ha megvan velük beszélve minden akkor az eggyüttlét sem kizáró ok. És ma már a 16 éves korosztályban már mindenki csinálta.

2017. szept. 8. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:

4-es azért ne túlozzunk :D

Sok 16 éves, köztük én is, szűz még, de ettől függetlenül szerintem ez az a kor az amikor normális elveszteni.

A kérdésre csak annyit hogy jó ötlet a betét, készülhetsz óvszerrel is, meg persze a normál ott alváshoz szűkséges dolgok.

2017. szept. 8. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:

En most a nyaron veszitettem el 2 eve tarto kapcsolatban:)

Nem vereztem,nem fajt:)

16L

2017. szept. 8. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:

16 évesen nem korai. A szülők minél inkább tiltják, annál inkább menni akar majd, és el is fog menni, max a tudtuk nélkül.

Nyugodtan menjen el, csak előtte kapjon 1 felvilágosítást, hogy védekezzen, ne kapjon el semmit stb.

Nincs a szexben semmi rossz, főleg, hogy a srác nem most csinálja először.

20F

2017. szept. 8. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

Nem túloztam. Tudom hogy vannak kivételek de nem sok. Plusz ebben tényleg nincsen semmi rossz. Persze azért jó szűznek lenni.

2017. szept. 8. 20:45
 9/9 Racsni01 válasza:
#3 erről az ottalvásról egy mondat jutott eszembe, A f... nappal is feláll.
2017. szept. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!