Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem vagyok terhes? :c
Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy kezdjem, kerlek segitsetek.
Ugye mint leirtam az előző kérdésenben hogy mi is a szitu, igy már jottek ujjabb okaim..
Sokkal hamarabb megjott a menstruaciom, de nem akarhogy, pl teganap elott egy par csepp, utana semmi, tegnap is egy ici pici, s ma is epphogy egy par csepp, ilyenkor mi tortenik?
2017. szept. 7. 21:44
1/8 anonim válasza:
Ó te jo eg. Figyu már! Ha menstrualsz akkor megis hogyan lehetnel terhes???
2/8 A kérdező kommentje:
Ugy, hogy anyukám, velem ugy volt terhes hogy az elso honalban menstrualt, meg meg nalunk az egesz csalad igy volt!
2017. szept. 7. 22:00
4/8 anonim válasza:
terhességi teszt, nőgyógyász...
6/8 A kérdező kommentje:
De tegnap elott neztem egy tesztet (harmat is) es negativ volt mind!
2017. szept. 8. 06:09
7/8 anonim válasza:
Nem ugy van h 1menet es maris kimutatható, szoval lehetsz
8/8 anonim válasza:
A tehességi teszt nem mutatja ki rögtön - kb. 12-14 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!