Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan fontos neki, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos neki, hogy képet tegyen fel a facebookra?

Figyelt kérdés

Legjobbarátnőm 15 éve,és csütörtökön lesz a szülinapja.És azon "idegeskedik", hogy a barátja nem atesz fel képet a facebookra és írja „#szeretlekimádlakkicsim«.Szerintem attol, hogy kiirja facebookra, hogy mennyire szereti attól nem lesz "nagyobb" a szerelme. Az én véleményem az, hogy aki kiirja, hogy kapcsolatban az nem "baj" vagy feltesz közösképet az se, de ez, hogy imádlak, szeretlek, kicsim, életem stb.Az màr(szerintem) MÁSOKNAK akarj bebizonyítani, hogy mennyire szereti a párját.

13l

2017. szept. 5. 19:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Már bocsi de ez eléggé ribis.
2017. szept. 5. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Azért :)
2017. szept. 5. 19:26
 3/13 A kérdező kommentje:
15 éves lesz*
2017. szept. 5. 19:27
 4/13 anonim válasza:
13 éves vagy, de 15 éve a legjobb barátnőd? A batátnőd biztos azt szeretné, hogy mindenki tudja, hogy együtt vannak. Hogy mindenki felnézzen rá, hogy neki már van palija:p
2017. szept. 5. 19:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez nem túl érett viselkedés, és sajnos néha még "felnőtteknél" is megesik hasonló.
2017. szept. 5. 19:29
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

Mert ez a fokmérője számára egy kapcsolat létjogosultságának. Önbecsülés, önbizalom hiány stb...

Viszont le a kalappal, hogy 13 évesen így gondolkodsz, ahogy egy huszonéves sem általában. :)

22/F

2017. szept. 5. 19:30
 7/13 A kérdező kommentje:

15 éves lesz azt akartam írni, bocsi

Szerintem azért akarja, mert a volt osztàlytársainak is van barátja és ők így köszöntötték fel egymást.

Köszönöm

2017. szept. 5. 19:33
 8/13 A kérdező kommentje:
De szerintem ez hülyeség, mert ha valaki kiirja neked 100× facebookra, mennyire szeret azt akkor is csak akkor érzed ha mellette van.
2017. szept. 5. 19:35
 9/13 anonim ***** válasza:
önbizalomhiány, kirakatban élés, lájkokból szűri le az egóját, ő se hiszi el, hogy járnak megintcsak önbizalomhiány
2017. szept. 5. 19:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Elég sok làjk jön a képeire.Én annyira nem is vagyok bisztos benne, hogy szereti a fiút, mert mielőtt összejött vele vagy 25-30 fiúval beszélgetett messengeren(komolyan) Legjobbarátnőm meg minden de azért elég idegesítő volt mindig azt hallgatni, hogy ki mit irt épp neki. De mikor mondtam, hogy legalább akkor ne chateljem mikot találkozunk akkor megsértődött.
2017. szept. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!