Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos neki, hogy képet tegyen fel a facebookra?
Legjobbarátnőm 15 éve,és csütörtökön lesz a szülinapja.És azon "idegeskedik", hogy a barátja nem atesz fel képet a facebookra és írja „#szeretlekimádlakkicsim«.Szerintem attol, hogy kiirja facebookra, hogy mennyire szereti attól nem lesz "nagyobb" a szerelme. Az én véleményem az, hogy aki kiirja, hogy kapcsolatban az nem "baj" vagy feltesz közösképet az se, de ez, hogy imádlak, szeretlek, kicsim, életem stb.Az màr(szerintem) MÁSOKNAK akarj bebizonyítani, hogy mennyire szereti a párját.
13l
Mert ez a fokmérője számára egy kapcsolat létjogosultságának. Önbecsülés, önbizalom hiány stb...
Viszont le a kalappal, hogy 13 évesen így gondolkodsz, ahogy egy huszonéves sem általában. :)
22/F
15 éves lesz azt akartam írni, bocsi
Szerintem azért akarja, mert a volt osztàlytársainak is van barátja és ők így köszöntötték fel egymást.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!