Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavarás vagy flört?
Sziasztok,
bocsi, hogy ide írtam a kérdést, de mivel magam is tinédzser (bár már nagykorú) vagyok, úgy gondoltam, talán itt lesz a legjobb helyen :D
Szóval, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek pontosan mi a definíciója a kavarásnak, illetve a flörtnek, és mi a különbség a kettő között?
Köszi, ha segítetek, szép napot Nektek :)
Hülye vagyok én az ilyenhez, de jó a kérdés!
Ha tippelnem kéne, a flört ha te "jeleket" küldesz a csaj felé hogy bejön neked! Bókolsz, kedveskedsz neki! A kavarás mikor mind két fél aktív ilyen téren!
De igazábol lehet hogy ez az egész hülyeség, és csak annyi, hogy az egyiket tojással, másikat szalámival eszik!
a flört kikezdés, sikamlós poénok, bókok, incselkedések.
a kavarás az, amikor nem jársz valakivel, de minden más beleférhet (szex is)
Hmmm, érdekes válaszok, köszi szépen! :D
Kedves #1,
hát az érdekes lenne, ha én küldenék jeleket egy másik lánynak :'D (én is lány vagyok ugyanis. :) oké, gondolkodhattam volna előbb is, és odaírhattam volna, hogy "L(hetero)/19" :D ) Ezen most kicsit felnevettem, köszi :D
Egyébként érdekes meglátás, tehát akkor szerinted a "flörtölünk egymással"="kavarás"? :D Ez mondjuk így logikusan hangzik egyébként.
Kedves #2,
értem, szóval a kavarás az szerinted komolyabb, és tartalmazhat romantikus felé tendáló fizikai kontaktust is. De pl. az is kavarás, ha nincs csók, de mondjuk van ölelés, kézfogás, stb? :D
Kedves #3,
a te válaszod is logikusnak tűnik. De akkor végül is a kavarásnak szükségszerűen tartalmazni kell valamiféle romantikus felé tendáló fizikai kontaktust is? Tehát a flört csak beszéd, elméleti sík, a kavarás meg a tettek mezejére lépés?
(amúgy nincs konkrét eset, csak kíváncsi vagyok és szeretek dolgokat kategóriákba rendezni és zavar, ha nincs (közel) egyértelmű válasz :D meg igazából érdekes elolvasni, mások mit gondolnak a témában :D köszi mindenkinek, mentek a zöld kezek és várom a további észrevételeket!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!