Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha egy lány válaszára várni kell?
Figyelt kérdés
Már többször beszéltünk Facebookon és párszor előfordult, hogy várni kellett a válaszára 5-15-30 percet akár.A beszélgetés elején egyből visszaír szóval nem értem miért történik ez.Lehet olyat mondok ami nem érdekli?Észrevettem több alkalommal is hogy nézett engem, szemeztünk, ebből arra következtettem, hogy szimpatikusnak talál és tetszem neki.Lehet mégse így van és csak bebeszélem magamnak?Megéri megpróbálni vagy hagyjam az egészet?2017. szept. 4. 01:04
1/5 A kérdező kommentje:
Fontos, hogy nem láttamozza azt amit írtam, de fent van.A láttamozás után egyből ír.
2017. szept. 4. 01:07
2/5 anonim válasza:
Sosem tudhatod mit jelent, de csak annyit tehetsz, hogy nem foglalkozol vele. Ötvenezer dolgot csinálhat amiért nem ír vissza azonnal, sorozatnézéstől kezdve a takarításon át egy más sráccal való beszélgetésig. Saját tapasztalatból mondom: ha ezt csinálja, tényleg nem annyira fontos neki veled beszélni, hogy félbehagyja amit csinál és veled beszéljen helyette. Ezen viszont azzal nem segítesz, ha te azonnal írsz neki és mutatod hogy neked meg mennyire fontos, inkább viselkedj vele te is picit flegmán, te se válaszolj azonnal, érted. :)
3/5 anonim válasza:
Én se szoktam mindig azonnal válaszolni, pusztán azért, mert épp valamilyen dolgom van. (Hazaértek szüleim, ki kell valamit pakolni, segíteni kell, rajzolás közbe elbambulok :D) Ne vedd a szívedre, valószínűleg annak hogy nem ír vissza semmi köze sincs hozzád.
4/5 anonim válasza:
Mert mondjuk nem CSAK és kizárólag eld ír, dolga van, stb.
MEg tudtam őrülni azoktól a fériaktól, akiknek rögtön mostazonnal vissza kell írni?
Dolgozom, írok, nem azt figyelem állandóan, hogy ír-e. ÉS mindig válaszolok, de ha épp fordítok, hadd ne dobjam már el a könyvet, szótárat, mondatot, csak mert ő nem tud várni 10 percet.
5/5 A kérdező kommentje:
Általában 10-11 után beszélünk, akkor csak az lehet hogy mással is beszélget vagy filmet/sorozatot néz.Én egyből visszaírok neki akkor is ha filmet nézek vagy valami mást is csinálok mert minnél többet akarok vele beszélni.Akkor folytatom a vele való beszélgetést és remélem, hogy megtudom "hódítani":D Ment mindenkinek a zöld, köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 4. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!