Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor lenne az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor lenne az ideje hogy lefeküdjek a barátommal?

Figyelt kérdés

Még csak 1 és fél hónapja vagyunk együtt és én nem akarok semmit elsietni és a barátom is várna rám ameddig csak szeretném se nem azeretném annyira megváratattni

15/L

2017. szept. 3. 09:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

Minimum 1 évet várjatok vele, addigra kiderül komolyan gondolja-e.

Én is 15 voltam, mikor összejöttem a barátommal, idén nyáron volt valami, de nem történt meg, majd egy hónap múlva leszek 18, utána történhet. Én akartam volna hamarabb is, de ő ragaszkodik hozzá.

2017. szept. 3. 23:11
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Akkor, amikor kellően úgy érzitek, hogy készen vagyok megismerni egymást, hogy ne legyen rossz élmény.
2017. szept. 4. 09:18
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
Nefekütttyé le fele merty tsúnya dlog oszt lezs gyrektet is ézs abortuzst kelll vékrehalytani hüjék..
2017. szept. 5. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:
16 évesen kellene, elötte szerintem még picit korai.
2017. szept. 5. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:

En a nyaron vesztettem el.:)

2 eve tarto kapcsolatban:)

Nem bantam meg:)

Nem fajt,nem vereztem,nem gorcsoltem ra

A baratomnnak tobbszor mondtam mar nemet es nem haragudott,akarmeddig vart volna ram:)

16L/20F

2017. szept. 5. 17:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha készen állsz rá, érzed a vágyat. Akkor semmi akadálya. Csak védekezzetek. Fiatalon még rugalmasabb, befogadóbb, ösztönösebb vagy. Nagyobb az esély a sikerre. Később már ridegebb, tartózkodóbb leszel. Nehezebben rázódsz bele a szexuális életbe.
2017. szept. 7. 23:09
 17/17 anonim válasza:
39%
Baszni 15 évesen? Mikor ekkora voltam mint te (bár most sem vagyok idösebb) A tanulás volt a legnagyobb problémám
2017. szept. 18. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!