Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a "kavarás"?

Figyelt kérdés
Nektek szemely szerint mit jelent? Ha mar mondjuk regota baratok vagytok a masikkal es elmezdtek kavarni
2017. szept. 2. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt, hogy megkavarom neki a húslevesét ;)

Komolyra véve én ezt a szót soha nem használnám, számomra egy kicsit lealacsonyító. De én akkor mondanám, ha már volt szex is...

16/F

2017. szept. 2. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint barátság, de kevesebb, mint kapcsolat; semmi komoly. Nekem ezt jelenti.
2017. szept. 2. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
testi kapcsolat mélyebb érzelmek nélkül
2017. szept. 2. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem eddig az volt kavarás amit barátommal csináltunk mielőtt összejöttünk. Több volt mint barátság de még kellett volna valami hogy összejöjjünk. De kimondva soha nem volt hogy mi van köztünk. Aztán megcsókolt és onnan már egyértelmű volt. Ez a szerintem jobbik eset amikor lesz is valami belőle. A másik amikor akár le is fekszel valakivel de mégsem vagy együtt vele.
2017. szept. 3. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!