Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdem nem érteni ezt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem nem érteni ezt a lányt, szerintetek?

Figyelt kérdés

Lehet furán fog hangzani a kérdés de megpróbálom leírni..

Elmentem bulizni, táncoltam egy lánnyal(akiről kiderült hogy külföldi) smároltunk stb, másnap elkezdtünk beszélni facen, mondta még itt van pár hétig MO.-n és találkozhatunk, elhívtam találkozni de mondta kint nem akar lenni ilyen időben, jó, áthívtam magamhoz, lefeküdtünk, azóta beszélünk facen folyamat (1hete) találkoztunk azóta még egyszer viszont ha megakartam csókolni elhúzta a fejét, mivel nem akartam bunkó lenni nem is próbálkoztam többet, elvoltunk csak úgy, aztán este elkezdett velem kekeckedni, elköszönésnél mintha láttam volna várja hogy megcsókoljam de nem tettem, na mindegy, utána este szóbakerült ezaz egész csók és mondta, hogy "im a pu**y" mert nem kaptam le.. Ma szóba került ez az egész lefekvés és mondja, hogy nem tudja meg fog-e a történni még egyszer, de ugyanúgy átjön és satöbbi, élvezi a társaságom(elvileg), mondja imádja a szemeim és stb, viszont nem értem miért mondta, hogy nem tudja meg fog-e történni, itt van pár hetet, több úgy se lehet köztünk, én eleve úgy fogom fel, hogy kaland, nem tudom Ő mit gondol ezek után(friendzone jövök(?)), vagy csak azért mondta ezt, hogy húzza az agyamat? Egyébként egyáltalán nem ilyen srác vagyok, nem rég lett vége a kapcsolatomnak és most pont kapóra jött ez az egész, viszont fogalmam sincs hogyan viszonyuljak hozzá :D Nézhettek bal**sznak, tapasztalatlan vagyok ilyen random összejárunk d**ni témában..

2017. febr. 6. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Édes jó istenem. Keresd a csetbe a tiltás gombját ;)
2017. febr. 6. 20:03
 2/4 anonim válasza:
Egyszer még illene megfektetni azt csumpi. Ugyis elmegy innen tokmindegy mit csinalsz
2017. febr. 8. 08:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a terv xd
2017. febr. 8. 13:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Na hát elég könnyű dolgom volt , gondoltam, hogy csak a szája nagy :D
2017. febr. 11. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!