Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akar valamit vagy csak barátil...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar valamit vagy csak barátilag hívott el?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel sok időt töltöttem nyáron diákmunka miatt (idősebb nálam amúgy, ő 25 én meg 18) és jövő hétvégére elhívott strandra, de nem tudom, hogy ezt most randinak szánja e vagy csak simán elhívott.

Volt köztünk valami egyébként, legalábbis úgy érzem. Tett szexuális tartalmú megjegyzéseket, gyakran hozzámért, tehát tetszeni tetszem neki szerintem, de csók például nem volt, pedig lett volna rá alkalom/lehetőség.

Nem igazán fogunk már találkozni, mivel már nem dolgozunk együtt.

Nem tudom, hogy elmenjek e vele, én úgy érzem, hogy belé szerettem.

2017. szept. 2. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Tetszel neki.
2017. szept. 2. 10:21
 2/2 anonim ***** válasza:
71%

" Tett szexuális tartalmú megjegyzéseket"

Mit akarsz egy ilyen bunkótól? Nem randizni akar, hanem szexelni. Úgy sem fogtok már találkozni, így hát be akar próbálkozni szexre. Előtte stíröli a tested fürdőruhában, majd megérint itt-ott, hátha ráhangolódsz. Én is férfiből vagyok, és szinte biztos vagyok benne,hogy ezt akarja.

Ha mégis bele mennél, kezdj el játszadozni, hogy ha nem tartod többre magad,akkor talán ennyire leszel alkalmas. Szexre.

2017. szept. 2. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!