Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit kivántok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit kivántok amikor megjön?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek megjött és én este megyek át hozzájuk. Fél éve vagyunk együtt és kb huszadik kérdés után vallotta be, hogy megjött neki. Emiatt nem is akart nálam aludni, de én mondtam, hogy szó sem lehet erről. És ugye már nem egyszer láttam őt "nehezebb" napjain és mondjuk úgy, hogy eléggé... padlóra küldi. És ilyenkor én mit csináljak? Csokit már vettem neki, de ezen kívül még mi esne jól neki?

2017. aug. 31. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
A menzesz nem hullócsillag, ilyenkor nem szokás kívánni!:D
2017. aug. 31. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a melegvizes palack (most eppen macska) sokat szokott segiteni,gyogyszer,en mondjuk kifejezetten utalom ha maszitozzak ilyenkor a hasamat de van akinek segit.
2017. aug. 31. 15:23
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

nekem a barátnőm a szexet kívánja xD

szoktunk általában menzesz 3. napjától már alig véres szóval toljuk neki :D

2017. aug. 31. 15:34
 4/13 DollarDog ***** válasza:
86%
#3 a jó katona vérben is harcol! :D
2017. aug. 31. 15:43
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
a csoki az okos dolog, és kb minden más édesség is jöhet ;) és ilyenkor nagy szükségünk van a törődésre és a nyugalomra, és óvatosságra, mert hát... ilyenkor elég hisztisek és hirtelenharagúak tudunk lenni :D ezek a legfontosabbak szerintem :)
2017. aug. 31. 15:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Legtöbbet azzal segíthetsz, ha elviseled a hisztijeit :DD

Egyébként nekem például jól szokott esni bármilyen édesség, azzal nem igazán lőhetsz mellé

2017. aug. 31. 15:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor minden kaját összekívánok. És a szexet is jobban akarom. Plusz ilyenkor jól esik a szeretet. Ha érzelmes akkor végképp. Az ölelgetés meg ilyenek is jók.
2017. aug. 31. 16:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Én mondjuk beérem azzal, ha békén hagynak :p.
2017. aug. 31. 16:11
 9/13 anonim ***** válasza:
En ilyenkor valami zsirosabb kajat is szeretek enni, menzesz kiveszi az energiat az emberbol, ezert vannak ilyenkor a falasi rohamok. Pl sult krumpli, olajban sult dolgok, zsiros kenyer, teperto, sult bacon
2017. aug. 31. 16:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Csak egyszerűen takard be, öleld át és ennyi :)
2017. aug. 31. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!