Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés

Tegnap az egyik barátom azt mondta, hogy unalmas vagy, de nem mondta el miért. Az egyik barátnőm ráírt és neki elmondta. Nincs ezzel semmi gond csak miért nem nekem mondja el. Bocsánatot is a barátnőmtől kért, nem pedig tőlem. Nem haragszom rá csak rohadt szarul esett, hogy ilyet mondott, miközben én kedves voltam vele. Valaki megmagyarázná ezt az egészet? Köszi

13/L

2017. aug. 31. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak bem akart megbantani. Bar akk nem ertem miert mondta h unalmas vagy. Fiu logika
2017. aug. 31. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
mert unalmas vagy
2017. aug. 31. 11:17
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 nagyon sokat segítettél...
2017. aug. 31. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:

A fiúkat nehéz megérteni :( ne neked essen ez rosszul ő a hülye h nem merte neked leirni vagy a szemedbe mondani de a fiúk ilyenek sajnos nagyon kevésben van tartás :(

Egyébként tényleg lehet h nem akart megbántani azzal h neked mondja el.

16/L

2017. aug. 31. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Unalmas vagy. Hiába keresed a mögöttes tartalmat, azért mondta, mert unalmasnak tart, és az unalmas csajok rosszak.

Azért nem neked mondja el mert nem akarja hogy leállj hisztizni meg veszekedni vele ez miatt.

Hiába voltál kedves vele, attól még lehetsz unalmas a számára... Attól hogy valakivel kedves vagy még nem jelenti azt hogy ez miatt csak pozitívan fog hozzád állni.

Nem nehéz megérteni a fiúkat..

2017. aug. 31. 16:10
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 ha egyszer az életben elbeszélgetnél velem egy adott témáról, nagyon sok ideig lehet velem beszélni. És egy unalmas csaj megváltozhat. Fogd fel azzal a csöpnyi agyaddal, hogy ti férfiak,nem tisztelitek a nőket!
2017. aug. 31. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagy szavak ezek egy 13 évestől. Ezt nőként mondom. Az, hogy szerinted nem vagy unalmas, vagy sok embernek nem vagy az, az nem azt jelenti, hogy neki sem lehetsz uncsi. Van még mit tanulnod bőven a férfiakról meg a kapcsolatokról.
2017. aug. 31. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!