Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt? Vegyem erős lekoptatásnak?
Sziasztok!
Nem rég történt az eset.
Röviden annyi történt, hogy néha reggelente egy villamossal szoktam utazni egy lánnyal. Mikor legelsőnek láttam már akkor megtetszett nekem, teljesen átlagos külsejű lány, de nagyon megfogott valami benne. Mikor már sokadjára láttam akkor sokszor néztem őt, lehet feltűnt neki, de nem mertem sosem a szemébe nézni. Aztán még pár alkalom után nagyon nehezen rászántam magam hogy odamenjek hozzá, még sosem mentem így oda akárkihez bulikon kívül. Gondoltam hogy úgysem veszíthetek semmit. Odamentem hozzá, elkezdtem vele beszélni, nem beszélgettünk sokat mert épp szált le, nem volt rossz beszélgetés, megmondta nevét, mondta hogy facebook-on megtalálom stb. Aztán később bejelöltem, idáig nem is volt gond, csakhogy azóta sem jelölt vissza. Miután bejelöltem azután máskor kellett mennem reggel szóval nem is futottam vele össze jó ideig. Élőben nem akart bunkó lenni és úgy lekoptatni? Ti mit gondoltok?
Leginkább lányok válaszaira vagyok kíváncsi hogy ők mit gondolnak.
Ez a rövidebb összecsapott verzió, ha valakit érdekel a bővebb sztori akkor szóljon és leírom privátba. :)
17/F
Szerintem ez még nem feltétlen jelent lekoptatást. Bár azt jó lenne tudni ,hogy mennyi idő telt el a bejelölés óta.
Engem is volt hogy csak 2-3 héttel később jelöltek vissza. lehet hogy elfoglalt, stb.
Lekoptatás is szóba jöhet , de ha én le akarnék rázni , nem ajánlgatnám hogy tessék jelölj be. Ha még is ez van akkor elég "érdekes" felfogása van a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!